Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ismerkedne,barátkozna velem...

Ismerkedne,barátkozna velem +150 kg-os extra molett középkorú nő?

Figyelt kérdés
Sportos,molettrajongó férfi vagyok.

2021. márc. 28. 11:03
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy nem mindennapos az ízlésem,de ez van. Nekem egy ekkora nő olyan vonzó,mint a legtöbb férfinak a modellek,bombázók.Számomra egy 160 kg-os női test vonzóbb,mint egy 60 kg-os.
2021. márc. 28. 14:08
 12/36 anonim válasza:

Én elhiszem neked, de azért érted, hogy egy ilyen ember mennyire egészségtelen és milyen rettenetes megítélése van és mennyire utálja magát?

Lehet, hogy arra van szükséged, hogy gyámolíts valakit? Hogy azt érezhesd, a szemét világ gonosz a kedveseddel, de te elfogadó vagy vele?

2021. márc. 28. 14:19
 13/36 A kérdező kommentje:

Ha egyedül él,az sokkal egészségtelenebb,mint ha van társa akire számíthat.

Ezt lehet gyámolításnak is nevezni.Talán magát sem utálja,ha érzi,hogy egy férfi vonzónak tartja.

2021. márc. 28. 14:24
 14/36 anonim válasza:

#12 Maradhattál volna csendben. Egy ferfi örömöt vinne egy nagydarab középkorú nő életébe. Mi a fene köze van ennek ahhoz, hogy te a max 70 kg-os nőkre buksz?

Már megbocsáss, de lehetne anyád vagy távoli kedves nőrokonod is, aki megszívta hogy egy hozzád hasonló sznob pasit megszült, a hormonjai kinyiffantak, de kedves és életerős maradt a 150+ ellenére is.

Én minden férfinak gratulálok, aki nyitott arra, hogy megismerje a saját ízlését. #12 :) még meglepődhetsz magadon 40 felett... érdekes dolgok jönnek elő. Hacsak nem maradsz egy korlatolt ítélkező sznob.

#5-ös a kedvencem!! Barcsak minden pasas igy gondolkozna..

2021. márc. 28. 17:19
 15/36 anonim válasza:
Na, látom valaki magára ismert... :) Kíváncsi lennék a világ egyetlen "életerős" 150kilósára... Akár 40 felett, akár 60 felett, 150 kilós csak hormonoktól senki nem lesz.
2021. márc. 28. 17:21
 16/36 anonim válasza:

Jajj, bocs #15-ös. Kedvesség ès tisztelet csak 70 kg alatt jár nőknek. Igazad van. Rúgd a többit, megérdemlik, tenyleg. Hogy mernek létezni? Hogy képzelik, hogy létezik ferfi, aki megpiszkálná őket, húú, le se merem írni: szeretné?!

Mekkora korlatolt vagy!

2021. márc. 28. 17:51
 17/36 anonim válasza:
Ha egy 160kilós nő azt várja el, hogy azt mondják neki, hogy molett, akkor nagyon komoly problémái vannak. Ennek semmi köze a kedvességhez vagy a tisztelethez. Ez hazugság. A kedvesség az, ha megkínálják egy csésze kávéval,vagy azt mondják neki, hogy milyen kedves, udvarias, segítőkész, stb.. A tisztelet az, ha azt mondják neki pl. hogy "tisztellek, mert...". Ha azt mondják neki, hogy "molett", az nem kedvesség és nem tisztelet, hanem hazugság. Ha ezt várja el, akkor fogyjon le 100 kiló alá, vagy menjen pszichológushoz.
2021. márc. 28. 18:04
 18/36 anonim válasza:
Ja, és ha haragszol amiért molett/kövér/dagadt vagy és az emberek nem mondják neked, hogy milyen jól nézel ki, akkor ne nekem írogass hanem tegyél ellene.
2021. márc. 28. 18:17
 19/36 anonim válasza:

Pedig de. Ez is kedvesség. Maskent hangzik, hogy Megdugnék egy dagadt nőt, és másként, hogy Kényeztetnék egy 150+os molett nőt. Ahogy én se azt mondom, hogy a kekec stilusoddal jól teszed, hogy távol tartod magad az ilyen hölgyektől, hanem csak amit először mondtam: akár csendben is maradhattál volna. Még mindig nem tudom, hogy kitől sajnálsz itt most tul.kep mit is? Mondjuk ki a dagadtra, hogy dagadt? És? Megnyugodtál? Az. Aztan kufircolni fog egy jót, mert a világ kb fütyül a véleményedre.

Kedves a személyeskedésed, es olyan fontos a mondanivalód!

2021. márc. 28. 19:21
 20/36 anonim válasza:

Mint már írtam, egy 150kg-os nő nem molett. Soha nem is volt az és sehol a világon nem az. Ennyi volt a mondandóm. Tetszik vagy sem, ez tény. Ennek semmi köze ahhoz, hogy én a dagikat, a soványakat, a magasakat vagy az alacsonyakat szeretem.

Ha neked pl. a képen látható 160kg-os nő molett, akkor fordulj szakemberhez: shorturl.at/flyAE

Ha te nem vagy megelégedve magaddal, vagy azzal, hogy valaki azt mondja rád, amit gondol, akkor nem megsértődni kell, hanem alakítani magadon, hogy ne mondjanak ilyet. Erre ismét a linkelt képen látható hölgyeményt hoznám fel példának, aki le tudott fogyni 90kg-ot, mert gondolom nem volt megelégedve magával. Aki 160kg-osan elégedett magával, az nem sértődik meg ha ledagadtozzák.

2021. márc. 28. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!