Ismerkedne,barátkozna velem +150 kg-os extra molett középkorú nő?
Nem hajtok senkinek a pénzére,az ilyen testalkatú nők tetszenek.
Ledagattozni egy nőt nem túl udvarias dolog.
5. "Ha egy fickó leírja hogy milyen külsejű nőt szeretne maga mellé társnak akkor egyből minden nő azt gondolja hogy az illető egy sekélyes fasz aki csak a külsőségekre megy"
Nem tudom ez hogy jön ide. Itt a kérdező felháborodott, hogy dagadtnak nevezi valaki a 150kg feletti nőket, ennyi volt az egyetlen egyet nem értés. Ha valak erre bukik, "egészségére". Én nem ismerkednék 70kg feletti nőkkel, de nem érdekel ha valaki a 150 felettiekre bukik, csak megállapítottam, hogy ebben az esetben a "molett" felesleges udvariaskodás. Ha egy 160kilós nő azt gondolja magáról, hogy ő csak molett, akkor menjen pszichológushoz.
Testtömegindex (kg/m²) Testsúlyosztályozás
< 16 súlyos soványság
16 – 16,99 mérsékelt soványság
17 – 18,49 enyhe soványság
18,5 – 24,99 normális testsúly
25 – 29,99 túlsúlyos
30 – 34,99 I. fokú elhízás
35 – 39,99 II. fokú elhízás
≥ 40 III. fokú (súlyos) elhízás
Ha 150 kg és 225+ cm, akkor túlsúlyos. Minden más magasságnál már elhízott.
5
Persze, tök igazad van! Csak elég nehéz megérteni, hogy a nagyon kövér miért lehet vonzó, hiszen kb. ugyanolyan egészségtelen, mintha valaki 35 kiló alatti nőt keresne partnernek. Bár biztos ilyen is van, de nem láttam még itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!