Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Levelezőtársat keresnék aki...

Levelezőtársat keresnék aki segít kihúzni az alakuló depressziómból. Valaki? 20L

Figyelt kérdés

Szívesen beszélgetnék, bár csak levelezésre gondoltam, mert Németországban élek. Nem párkeresés a célom, ezt most leszögezem. Kicsit túlzottan egyhangú és unalmas az életem mostanság, kezdek becsavarodni tőle. Jót tenne egy kis beszélgetés.

Pár szó magamról.

Állatbolond vagyok

Szeretek kertészkedni

Szeretek számítógépezni

Zeneileg mindenevő vagyok

Jó a humorom mások szerint :)

Kedves vagyok szintén mások szerint

Bár kissé visszahúzódó

Hobbim a rajzolás és a modellezés

Szeretek túrázni, elhagyatott várakat felfedezni, csak épp egyedül unalmas így egész nap a lakásban ülök

Bárki írhat, bármilyen korosztály, bár azt tudom hogy a 3-4 évvel idősebbekkel és a fölöttiekkel jobban el tudok csevegni.

Remélem találok valakit akivel kölcsönösen megérthetjük egymást és feldobhatjuk egymás napját :)

2021. márc. 25. 09:16
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Rengetegen írtatok, nem biztos hogy sikerül majd mindenkinek visszaírnom.
2021. márc. 25. 12:17
 12/24 anonim válasza:
3 helyett 30 évvel idősebb? 😁
2021. márc. 25. 14:18
 13/24 anonim válasza:
Vagy 20-szal?
2021. márc. 25. 14:22
 14/24 A kérdező kommentje:
Mint írtam 3-4 évvel idősebb vagy a felett, tehát 23+ os korosztály is akár :) de már nagyon sokan írtak, nem biztos hogy van kapacitásom mindenkinek válaszolni.
2021. márc. 25. 14:42
 15/24 anonim válasza:
Nos, akkor 48 simán belefér. Ha van kedved és kapacitásod, akkor írj nyugodtan!
2021. márc. 25. 14:48
 16/24 anonim válasza:
Idősebb férfi vagyok ,de lehet hogy egy két jó tanácsot adhatok
2021. márc. 25. 15:00
 17/24 anonim válasza:
ugyan vissza ir a kerdezo, de tipikus tinderes no stilussal, hiaba kerdezel dolgokat csak valaszol ra visszakerdezni meg baxik. Nem ajanlom, mert elvileg beszelgetni akar meg levelezotars, hat az qrvara nem ilyen :D Ugye nincs harag?
2021. márc. 25. 16:38
 18/24 A kérdező kommentje:
Nincs harag, de igazából tényleg hasonló élmény mint a tinder. Vagy tizen rád írnak (ha nem többen), és mindre ugyanannyi energiát kell szánnod, mint amennyid ezek a személyek rád szánnak, mert hát ha kevesebb jut, akkor az lesz a vége mint az utolsó kommentelő. Igazából én vagyok a hülye hogy megpróbáltam annyi embernek írni amennyit követni tudtam. Többet ért volna az első kettőnek visszaírni, a többit leszarni, mert ez itt szerencsére nem a tinder, hogy ezen besértődjön bárki.
2021. márc. 25. 17:24
 19/24 anonim válasza:
Mondom gyere discordra többre mész vele mint itt irogatni! :) 26f
2021. márc. 25. 17:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Mekkora közösségről van szó? Mert nagy közösségben általában elveszek, majd hátra hagyom :/ Egyszer próbáltam beilleszkedni egy ilyen chatalős közösségbe, nem nagyon ment.
2021. márc. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!