Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek volna kedve a...

Valakinek volna kedve a levelezőtársamnak lenni?

Figyelt kérdés

Lehetőleg olyan írjon aki nem tűnik el egyik percről a másikra.

Tartós barátságokat szeretnék kötni az általam megismert emberekkel ha ők is vevők rá persze csak akkor ha elbeszélünk egymás mellett akkor semmi értelme,hogy raboljuk egymás idejét de szívesen adok mindenkinek egy esélyt.

Szeretek új embereket megismerni cserfes lánynak tartom magamat sok féle témára nyitott vagyok kivéve,ha az szexuális téma mert azt nem szeretem.

Ha úgy érzed,hogy nyitott lennél illetve alkalmas egy cserfes lányka társaságára akkor bátran írj kortól nemtől függetlenül mindenkinek szívesen visszaválaszolok.

További információt elárulok magamról szívesen privátban illetve csak levező társat keresek ezt kérlek vegyétek figyelembe.

2021. jan. 13. 19:58
 1/9 anonim válasza:
Oké figyelembe veszem, köszi.
2021. jan. 13. 20:02
 2/9 anonim válasza:
Nekem is írhatna valaki.
2021. jan. 13. 20:07
 3/9 anonim válasza:
Nekem is.
2021. jan. 13. 20:25
 4/9 anonim válasza:
Szívesen megismerlek, ha gondolod. Én is tartós barátságot keresek, csak úgy nehéz, ha mindenki eltűnik, akár hónapok múlva, mikor már azt hiszem hogy tartós lesz.
2021. jan. 13. 20:33
 5/9 anonim válasza:
Nekem is lehet írni.
2021. jan. 13. 21:02
 6/9 anonim válasza:
Nekem csak páros napokon.
2021. jan. 13. 21:44
 7/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is írhatsz, ha gondolod :)
2021. jan. 13. 23:27
 8/9 anonim válasza:
Írj, ha van kedved. Általában csak napi 1-2x jövök fel, de mindig visszaírok, nem tűnök el. A chat gyorsabb, arra meg van discordom. :)
2021. jan. 14. 00:35
 9/9 anonim válasza:

irhatsz ha nem zavar hogy en meg egy cserfes nagypapa vagyok

68F

2021. jan. 14. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!