Ki szeretne és remélhetőleg fog jönni a veszprémi közgázba?? :3
Látszik az irasodbol hogy sok eszed lehet xdd
Padanyi a megye egyik legerősebb gimnáziuma. :)
15.nek
..igen a vetesi, a loczy, a lovassy, es ipari info utan... XDDD
Szia, én padányis tanár vagyok, és el vagyok borzadva itt az egyik diákunktól, amit ide írt.
Ne érezd magad rosszul, nem kell a véleményére adni! :)
Padányiban amúgy normális diákok is járnak, szóval ne így ítélj meg minket, kérlek... Mi tipikusan olyan iskola vagyunk, amelyik nem teljesít se rosszul, de olyan jól se.
Közgázról én jókat hallottam.
Sikeres iskolai éveket kívánok!
Üdvözlettel,
Judit.
Jó estét! :)
Nem érzem rosszul, mert vannak ismerőseim a padányiba, illetve a többi iskolába is szerencsére, szóval megvan az iskolákról a véleményem... Alapból nem vagyok ilyen én sem, csak nem szeretem ha leszólják az iskolámat, emiatt írtam ezeket, mivel az odajáró ismerőseimtől hallottam,(lehet csak ők gondolják így valami miatt, azt nemtudom..) és nem tudtam megállni, hogy ne szóljak vissza neki...
Bocsánatot kérek emiatt, és köszönöm szépen a jókívánságokat. Önnek is további jó tanítást az iskolában! :)
Üdvözlettel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!