Lenne kedve valakinek beszélgetni velem?
Figyelt kérdés
Évek óta nincsenek barátaim, teljesen egyedül vagyok. Úgy érzem, egy lelki roncs vagyok és nem vagyok fontos senkinek. 4 hónapja hatalmas törés ért, amivel úgy érzem, nem tudok megbirkózni egyedül. Sajnos sokat gondolkozom már a befejezésen, de borzalmasan félek. Jó lenne egy hasonló sorsú emberkével szimplán beszélgetni kötöttségek, elvárások, ítéletek nélkül. 35/L2021. márc. 16. 17:55
11/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Köszönöm, hogy ilyen gyorsan írtatok ide. Nem is gondoltam volna, hogy reggelre ennyi hozzászólás és privát üzenet fog várni. Végső elkeseredésemben regisztráltam erre az oldalra, mert próbálok kapaszkodni bármibe, akármibe. Az elmúlt 3 hónapban 2x is eljutottam oda, hogy megpróbáljak kárt tenni magamban, elő is készültem rá de végül nem tettem meg. Az életösztön, a félelem tartott vissza. Annyira rémisztő ez az egész :( Hogy juthattam el idáig?
Válaszolok majd a privát üzenetekre is, de korlátozva vagyok, 15 percenként küldhetek 1 üzenetet.
2021. márc. 17. 07:14
12/14 anonim válasza:
Remélem tudunk neked segíteni, és talán barátokra is szerzel majd itt. Én is üzentem neked 😉
2021. márc. 17. 10:49
13/14 anonim válasza:
Nekem is lenne kedvem, hasonlóan vagyok.
F
2021. márc. 21. 17:34
14/14 anonim válasza:
Sziasztok, én is hasonlóképpen vagyok. Nem tudtok valami csoportot, messenger csoportot?
2021. márc. 22. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!