Barátkoznátok egy alábbi leírásokkal rendelkező nővel? 27N
Szóval szeretnék barátkozni olyan személyekkel akikkel van közös beszélgetős témánk.
Téma:
Anime
Játékok Pc/Xbox/Ps/Egyebek
Manga
E-sport
Filmek
Utazás
Művészet
Alkotások
Cosplay
Youtube/Twitch
Ha ezek a témák érdekelnek és velem szeretnéd megosztani akkor írj rám egy rövid űzenettel, hogy miért lenne nekem érdemes beszélnem vele és biztat abban, hogy nem csak érdekből hanem a közös téma miatt írna rá. Egyébként Budapesti vagyok.
Sok mentális zavaros emberrel beszéltem és ráírtam a kérdezőre.
"Szia.
Olvastam a kérdésed.
Nem sértésből kérdezem, neked van valamilyen mentális zavarod?
Köszi, ha válaszolsz."
Válasz ez volt:
"Kivagyok vizsgáltatva kiskoromban vitt anyám pszichológushoz és nincs mentális problémám. Ennyit rólad, de mivel csak így állsz hozzám kapsz instant tiltást mert nem vagyok kíváncsi a világképedhez, hagyj ki belőle, még egyszer ne játsz a pszichológust ha nem értesz hozzá. köszönöm."
Már kapom az instant tiltás, már nem kíváncsi, ne játsszam a pszichológust, "ennyit rólam", közben csak egy kérdést tettem fel, nulla rossz szándékból. Elmebeteg a csaj, de nektek talán elég annyi, hogy animézik meg kocka. Szerintem végig van sértve, meggyötörve lelkileg. Mielőtt nyaljátok a talpát, gondolkozzatok el ezen, ha nem akartok beteges kapcsolatba papucskodni neki, mert megfog sértődni és gyalázni fog, ha nem úgy beszéltek vele, ahogy neki pont tökéletesen kényelmes, és félreért egy picit is titeket. Teljesen alkalmatlan bármilyen kapcsolatra, még sima beszélgetésre is.
just like a woman...
köszi előzők a felvilágositást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!