Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van korosabb férfiember, aki...

Van korosabb férfiember, aki magányos, és szívesen barátkozna egy nála fiatalabb nővel, későbbiekben akár közös program is lehet?

Figyelt kérdés
Ha igen, írj magadról!

2021. febr. 26. 20:36
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Írj drága F/95
2021. febr. 26. 23:52
 12/21 anonim válasza:
Megszólítva érzem magam,korosabb(mondjuk kihez képest),sportos (a testalkatom miatt vagyok sportos,nem azért mert van rajtam egy Nike cipő)férfiember vagyok,párkapcsolatom nincs.Az hogy magányos lennék azért nem kifejezetten állja meg a helyét.Legalábbis nem arról szól az életem hogy magányos vagyok.Tehát nem abból áll a napom hogy a lefüggönyzött szoba sarkában ülve egy gyógyszeres dobozt a kezemben szorongatva hallgatom a Szomorú vasárnap címú nótát végtelenített lejátszásban.Vannak barátaim,lekötnek a hobbijaim,sok dolog érdekel az életben a munkán kívül.De magamról azt hiszem elég is ennyit írnom,koncentráljunk inkább a közös programra.A támogatói kapcsolatokban(gondolom erről lenne szó)csak minimálisan vagyok képben,de ha ez is olyasmi mint a sima k.rvázás akkor hamar közös nevezőre juthatunk ,mert abban azért eléggé jártas vagyok.Gondolom,hogy itt lenne valami felvezető program ráhangolódásképpen mielőtt belecsapnánk a lecsóba.Természetesen én állnám a cechet.Mondjuk azért észszerű keretek között,tehát ne mondjuk egy Montes Alpha M-et rendelj bornak a vacsorához mert akkor lehet hogy ledobom a szíjat egyből.Túl sokat azért majd ne egyél mert teli hassal könnyen bealszik az ember lánya,itt meg nem az alvás lenne a fő műsorszám reményeim szerint.Migiri.Szóval vacsi után szobára mennénk,először rendeznénk az anyagiakat aztán meg jól betömnék rajtad minden lyukat.Nem tudom,hogy ez hogy működik egy efféle felállásban,de egy sima mezei prostinál az anál az plusz ötezer.Már ha engedi,mert jórészük csak kis szerszámmal vállalja.Emellett barátnős fílingre vágynék,szóval tedd oda magad,csillogtasd meg színésznői kvalitásaidat és csináld úgy mintha az életedért sz.pnál.Játszd el,hogy fontos vagyok neked,legyél aktív,ne csak tőlem várd hogy egy órán át gépeljelek a fájós derekammal.Ha végeztünk az első körrel akkor jól esne ha megmasszíroznád megfáradt vén testemet,aztán egy kis pihi után jöhet a második menet,mert hát öregember nem vénember,mint azt tapasztalni fogod.Ha ez is megvolt akkor csacsoghatsz még nekem valamiről amit én illedelmesen meghallgatok annak ellenére hogy semennyire sem érdekel,majd felöltözünk,puszi,és mindketten megyünk a dolgunkra.Én valahogy így képzelném el a programot,ha neked is hasonló gondolataid vannak akkor már dobhatod is a privátot édes.
2021. febr. 27. 00:09
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, de nem ilyen irányú a kérdésem. Korosabb (a 40-45 véleményem szerint inkább a fiatal kategória) férfiúval barátkoznék, beszélgetnék. Inkább amit a 12-es ír, 60 körültől a korosodó.
2021. febr. 27. 01:30
 14/21 anonim válasza:

Szánalmas hogy a kiéhezett pasik rögtön szexre meg prostitúcióra gondolnak. Barátkozásról írt, és későbbi esetleges programokról.

Szó sem volt sem szexről, sem pénzről.

2021. febr. 27. 03:06
 15/21 anonim válasza:
16.:De azt meg kell hagyni,hogy viccesen tálalta,ergó jó humora van az illetőnek.Én pl. 5 perce hogy elolvastam,de még most se bírom abbahagyni a nevetést. :)
2021. febr. 27. 04:27
 16/21 anonim válasza:

Mit hisztiztek? Előtte minden nap 25 olyan kérdés volt, ahol fiatal nőciket kerestetek hobbicélra. Most meg hőbörögtök?

Elő a tököket, uraim!

2021. febr. 27. 06:56
 17/21 anonim válasza:
16-os inkább szánalmas! Az a tipikus önelégült óriás f@sz sehova se fér be.
2021. febr. 27. 07:13
 18/21 Barnabas333 válasza:
Csak egy troll, de legalább történik néha valami az oldalon...😀
2021. febr. 27. 09:29
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, ahogy a 12-es írta. Barátkozásról, beszélgetésről lenne szó korosabb (inkább olyan 60 feletti) férfiúval. Én sem 20 vagyok.
2021. febr. 27. 20:07
 20/21 anonim válasza:
Te is korosabb vagy?
2021. febr. 27. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!