Valaki szeretne barátkozni velem?
Sziasztok!
Van itt olyan velem korú 15 és 17 év körüli lány vagy fiú, aki szívesen beszélne, barátkozna velem? Szívesen írok magamról privátban, ha valaki szeretné.
16/L
Szia, nekem is írhatsz, ha akarsz!
17/f
Szia, 15 éves srác vagyok, ha gondolod megismerkedhetnénk. Majd írok magamról részletesebben, de itt van egy-két dolog, hogy ne nézz el mellettem: versenyszinten sportolok, ezáltal ki is vagyok pattintva, de fejben sokkal többet adott hozzám a sport, (erről is majd részletesebben) jó tanuló vagyok, de az nem zavar ha te nem, és nem is foglak leszólni, ha nem sportolsz, nyilván mindenkinek más a fontos. Az önfényezésen kívül tényleg vannak céljaim, de jófej vagyok, bevállalós, de a műmájerség távol áll tőlem. Nem is írok többet, légyszi keress meg, ha csak pár mondatra is, de jó lenne egy beszélgetés. Itt egy snap, bárki más is addolhat (csak ne ignoráljon):
kisebbv
Ilyen negyvenes faszik légyszi inkább ne😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!