Ha nem jelent gondot hogy japán származású vagyok, akkor szeretnék barátkozni ismerkedni hozzám hasonló származású lányokkal de az se baj ha nem vagy japán.. Nem jelent gondot? 😊 16L
Jelezhettek privibe vagy kommentbe!
どうもありがとうございました!
Köszönöm szépen! 😊
21.bár már kezdek mert mikor kértem hogy máshol beszélgessünk, ahol azért láthatom hogy tényleg japán akkor azóta is csönd van..
kérdező honnan tudhatjuk hogy tényleg japán vagy?
meg a japán szövegben ez szerepel:
Nagyon szépen köszönjük!
többes számban és múltidőben?
kicsit jobban kellett volna utána nézni a japán nyelvnek kérdező..
Ennyiből nem feltétlen kamu, én is japán származású vagyok de nem tudok japánul, felőlem azt is odaírhatta volna, hogy kókuszreszelék. :D Nem minden japán származású tud jól japánul.
Én többször vállaltam magam, ennek ellenére mégis általában kamunak hisznek. Megfigyeltem még hasonlót az eü-s kérdéseknél, de ott néha még veszélyes is megfogadni a fotelorvosok tanácsát, én meg hiába írok mást.
25.de nem válaszol érdekes arra, hogy válthattunk másik beszélgetős portálra ahol jobban megismerhetem és láthatom is őt..azóta néma csend.
innen látszik hogy itt bukta van.
Kérdező velem beszélgettél privátban,bocs hogy ide írok de 15 perc múlva írhattam volna csak de most kérdezem,nem találok ilyen nevű insta fiókot.
Nem lehet hogy rosszul írtad ki?
privátban esetleg kimásolnád nekem az oldalad címét?
Emberek, nem kell a vita!
Nem kamu, tényleg japán és beszélgetek is vele.
:)
nem kell drámázni azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!