Ha nem jelent gondot hogy japán származású vagyok, akkor szeretnék barátkozni ismerkedni hozzám hasonló származású lányokkal de az se baj ha nem vagy japán.. Nem jelent gondot? 😊 16L
Jelezhettek privibe vagy kommentbe!
どうもありがとうございました!
Köszönöm szépen! 😊
Írtam amúgy privátban kérdező, de semmi válasz? :(
Szívesen ismerkednék pedig.
16-os, jól mondod! Ezzel buktatta le magát igazán a kérdező. Japán (még ha csak félvér is), nem köszönömöt mond ilyenkor.
Persze alapból is furcsa a dolog, hogy miért pont itt akarna ismerkedni más japánokkal. A magyarországi japán közösség nem olyan nagy, sokan ismerik egymást, vannak különböző fórumok ahol találkoznak stb. A szülei révén előbb találna japánt mint itt.
Felmenőim közt van 6 generációra vissza olasz,spanyol,orosz, én pedig Németországban születtem. Mégis magyar vagyok. Nem értem mire jó ha különbséget teszel magad közt és a nem japánok közt.
Ez is a rasszizmus egy formája.
Szia! Én 14 éves lány vagyok és japánt tanulok. Nem mondom, hogy nem lepett meg a kérdésed, de amilyen furcsaságokat láttam, el tudnám hinni hogy japán származású vagy.
Ha szeretnéd, nekem megadhatod az elérhetőséged :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!