Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha nem jelent gondot hogy...

Ha nem jelent gondot hogy japán származású vagyok, akkor szeretnék barátkozni ismerkedni hozzám hasonló származású lányokkal de az se baj ha nem vagy japán.. Nem jelent gondot? 😊 16L

Figyelt kérdés

Jelezhettek privibe vagy kommentbe!

どうもありがとうございました!

Köszönöm szépen! 😊

2021. febr. 24. 19:06
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy ugyanaz az ember írta ki a két kérdést, hanem hogy valaki olvasta tied és így próbál trükközni. Elhiszem, hogy csaj vagy, de szerintem erről a kérdezőről te sem tudsz semmit.
2021. febr. 24. 19:56
 12/35 anonim válasza:
#11 Húú, látod, akkor itt is van a te embered, el is kezdhettek spanolni a kérdezővel.
2021. febr. 24. 19:56
 13/35 anonim válasza:
12.OKé és nem kell egyből rossznak gondolni..
2021. febr. 24. 19:58
 14/35 anonim válasza:

Írtam amúgy privátban kérdező, de semmi válasz? :(

Szívesen ismerkednék pedig.

2021. febr. 24. 20:07
 15/35 anonim válasza:
Ha tényleg japán lennél, nem írtad volna múlt időben azt a köszönömöt. Egykorúakkal ismerkedni kívánó 16 éves gyerek pedig ilyen hivatalosan nem beszél.
2021. febr. 24. 21:15
 16/35 anonim válasza:
Szerintem sem igazi japán ember, mert az ilyen ismerkedős szituban nem köszönömöt mondanak, hanem a "yoroshiku (onegaishimasu)" az általános szófordulat. (sok japán levelezőtársam van, és beszélem a nyelvet erős középfokon, arra alapozva mondom)
2021. febr. 24. 22:34
 17/35 anonim válasza:
日本人の方はハンガリーでとても珍しいですよ。それにハンガリー語も流暢ですね。どこで覚えたのですか?もしよろしければ日本語でメールのやりとりしませんか?
2021. febr. 25. 00:20
 18/35 dornstadter válasza:

16-os, jól mondod! Ezzel buktatta le magát igazán a kérdező. Japán (még ha csak félvér is), nem köszönömöt mond ilyenkor.

Persze alapból is furcsa a dolog, hogy miért pont itt akarna ismerkedni más japánokkal. A magyarországi japán közösség nem olyan nagy, sokan ismerik egymást, vannak különböző fórumok ahol találkoznak stb. A szülei révén előbb találna japánt mint itt.

2021. febr. 25. 02:16
 19/35 anonim válasza:

Felmenőim közt van 6 generációra vissza olasz,spanyol,orosz, én pedig Németországban születtem. Mégis magyar vagyok. Nem értem mire jó ha különbséget teszel magad közt és a nem japánok közt.

Ez is a rasszizmus egy formája.

2021. febr. 25. 02:36
 20/35 anonim válasza:

Szia! Én 14 éves lány vagyok és japánt tanulok. Nem mondom, hogy nem lepett meg a kérdésed, de amilyen furcsaságokat láttam, el tudnám hinni hogy japán származású vagy.

Ha szeretnéd, nekem megadhatod az elérhetőséged :)

2021. febr. 25. 07:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!