Hol barátkozzak nyíregyházi lányként?
Szia!
Én igaz, messzebb vagyok, de szívesen megismernélek. :) Szeretek utazni, szóval esetleg ebből kevesebb probléma lenne a későbbiekben :D
Te inkább sehol..
16 éves a kérdező elmondása szerint és van barátja de barátkozna..
Na még mit nem.. na meg naív is..
Kérdezel tole vmit es nem valaszol.. azt irja idegeneknek nem ad magarol felszines infot se, hat akkor hogy s mint baratkozna?
Felhasznalo neve :
DO04
Ne írjon neki senki !
5. válaszoló!
A kérdésemben azt írtam, hogy barátkoznék. Pont azért szeretnék csak barátkozni, mert van barátom.
Te pedig egyből azzal kezdtél, hogy adjam meg a telefonszámomat, és mondjam meg melyik iskolába járok :D erre még jó, hogy nem válaszolok így elsőre.
És szerintem egyértelműen leírtam a kérdésemben, hogy barátkozni szeretnék, te pedig nem ilyen szándékkal írtál rám, majd mikor közöltem, hogy van barátom, még neked állt feljebb, és megkértél, hogy hozzalak össze egy barátnőmmel, majd amikor erre nem válaszoltam, elkezdtél sértegetni. Gondolkozz már el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!