Hogyan és hol barátkozzak?
27 éves vagyok és úgy érzem nem tudok barátkozni. Nagyon szerettem volna lány barátokat, de nagyon visszahúzódó vagyok és csendes természetű és a ismerkedésben sem vagyok túl tapasztalt és valahogy sosem alakult ki tartós barátság. Nagyon örömmel vennék pár tanácsot!
27/N
van valami oka annak, h csendes vagy?
elsőnek próbálj kicsit megnyílni és ne félj, próbálkozz
esetleg munkahelyeden, helyeken ahova szeretsz járni vagy itt az interneten:)
Szerintem ha visszahúzódóbb vagy, kezdő lépésnek sokat segíthet az internet, én is így kezdtem. Így több időd van kitalálni, mit mondj, nem fagysz le, és a többi.
Kell viszont egy kis bátorság, merj mesélni magadról dolgokat. Nyilván nem a legbelsőbb titkaid, de próbáld elhinni, hogy érdekelni fogja a másikat, amit mondasz. Merd megosztani a gondolataidat.
Ha ez nem megy még, kezdésnek megteszi az is, ha kérdezgeted a partnert. Kérdezni nem olyan nehéz. Próbálj kitalálni mindig valamit, ami felől érdeklődhetsz. Mellette persze reflektálj is a partner gondolataira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!