Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki nem akar velem barátkoz...

Valaki nem akar velem barátkozni?:/

Figyelt kérdés

Igazából nagyon kevés barátom van, mert nehezen barátkozok ezért megpróbálnám itt hátha sikerül. Nagyon szeretnék egy-két barátot akivel megtudom beszélni a problémáim, random mémeket és hasonló dolgok

16/l lehetőleg te is korban ott körül legyél és jobban örülnék ha lány lennél te is de aki tényleg csak barátságot szeretne és fiú az is írhat. Ami fontos még, hogy közel lakj Debrecenhez hogy tudjunk találkozni. Aki privátba leírja az insta nevét és nem tünik fakenek annak írok

2021. jan. 16. 12:09
A kérdező szavazást indított:
barátkozás
insta
Hajdú-Bihar megye
15 szavazat
 1/5 anonim válasza:
Picit idősebb vagyok (4 évvel) és fiú vagyok, de ha gondolod írhatsz, én is új barátokat keresek.
2021. jan. 16. 13:20
 2/5 anonim válasza:

jobban örülnék ha lány lennél te is de aki tényleg csak barátságot szeretne és fiú az is írhat.

Lezbi vagy akkor?!

2021. jan. 16. 17:35
 3/5 anonim válasza:

Damn, lányként lányokkal baratkozni nem azt jelenti, hogy leszbikus, azt meg, hogy fiúkkal csak akkor akar beszélni mikor ők is csak barátkozni akarnak, azt jelenti nem szeretne kapcsolatot. :D

Amúgy ha esetleg még kéne valaki, akinek memeket szeretnél küldözgetni meg ilyenek, írj nyugodtan. :D

17/l

2021. jan. 16. 19:25
 4/5 anonim válasza:
16 fiú ha van kedved irogatni írj nyugodtan
2021. jan. 16. 21:41
 5/5 anonim válasza:
21 vagyok, írj ha van kedved
2021. jan. 17. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!