Vannak itt korombeli, rocker / punk / gothic / emo stílusú fiúk/lányok, akik nyitottak lennének bármire? :D
Én egy 21 éves, egyetemista srác vagyok. Nem tartom magam hardcore rockernek, stílusban én a fent említett 3 keveréke vagyok, viszont rengeteg rock bandát ismerek és hallgatok.
Mivel a környezetemben nincsennek ilyesmi emberek, ezért érdekelne a hozzám hasonló korombeliek társasága :D (Nem feltétlen csak barátkozás céljából.. :P)
én mindenre is nyitott vagyok. :D gimi alatt külsőre és belsőre is rocker voltam. Aztán elszéledt a társaság, új körök alakultak. Most nekem sajnos nincsenek a rocker érából közeli barátaim, pedig néha szívesen tolnék egy kis lealjasodást, koncertet, rockmaratont.
Szóval külsőre, már annyira nem vagyok bakancsos, láncos, de belül igen és 25 és F. :D
Bármire azért nem. :D
Goth-metálos-rocker-punk hibrid vagyok. Húsz évesen még így is öltözködök napi szinten; lehet szörnyülködni. Aki azt mondja, hogy ki lehet nőni a szubkultúrákat, az sosem kötődött igazán mélyről jövően egyikhez sem, csak a felszínt kapargatva bele-belepillantott többféle irányzatba, ameddig kereste önmagát. A felnövéshez a visszafogottság és a konformizálódás egyáltalán nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!