Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tinilányok, ti nem szeretnétek...

Tinilányok, ti nem szeretnétek magatoknak egy huszonéves fiúbarátot, aki tényleg csak barát lenne?

Figyelt kérdés

2021. jan. 9. 16:35
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Eddig sajnos nem 😕 Mindenki eltűnik egy idő után.
2022. aug. 30. 14:25
 22/26 anonim válasza:
Ez jellemző sajnos...
2022. aug. 30. 15:47
 23/26 anonim válasza:

Én NEM szeretném hogy bárki is rám írjon, főleg nem lányok!! (Figyeled a fordított pszichológiát xD haha)

Mi a fsz, ez egy 21es kérdés???lol

2023. márc. 12. 23:29
 24/26 anonim válasza:

29 évesen tinilányokkal szeretnél ismerkedni? Őket könnyebb átverni, könnyebb nyerészkedni mert még túl naivak és tapasztalatlanok?

Undorító vagy

2023. márc. 27. 08:59
 25/26 anonim válasza:

Nekem pl 12-től 74-ig vannak barátaim, ismerőseim, ám egyikük se így jött képbe, hogy a homlokomra kiírtam "barátokat keresek...

Tanulj meg a való életben ismerkedni, kommunikálni és kialakítani a saját körödet.

Az pedig természetes, hogy pl huszonévesen előtérbe helyezkedik a családalapítás, de minimum párkapcsolat.

Mindemellett munka, karrier s mindezekhez szükséges tényező az idő.

Persze lehet ápolni a kapcsolatokat mellettük mégha nem is olyan rendszerességgel, mint anno tizenévesen, amikor az az egyetlen dolga az embernek a tanulás s mellette a tini élet sajátos önfelfedezései/világ kezdetleges felfedezése.

Az pedig más kérdés kinek miről szól a barátság.

Vagy mennyire igényel társaságot.

Nyitott ember vagyok, ám azt megtanultam:

Az fix: aki 30-hoz közel vagy felette barátokat keres ott valami nem oké. Főleg, ha itt gyakorin keresgél.

Személyiségtől a kommunikációs készségekig problémák lelhetőek fel ezen személyeknél.

S ezen tényezők felnőttek számára se egészséges, kellemes, nemhogy egy fejlődő tizenévesnek.

2023. máj. 30. 09:05
 26/26 anonim válasza:

Ui. :

"mindenki eltűnt egy idő után"

Van egy természetes szelektálódás. Ugyanis tizenévesen mindenki személyisége még csak alakulóban vanátlag 25 éves korig formálódik és ahogy kialakul sokan rájönnek, hogy nem passzolnak személyiségük a "barátoknak" nevezett személyekkel.

Meg ugye tenni is kell a kapcsolatokért. Legyen az sima haveritó a párkapcsolatig bármely formája.

2023. máj. 30. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!