Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szívesen beszélgetnék fiúkkal,...

Szívesen beszélgetnék fiúkkal, lányokkal :) Esetleg valaki? :) Kamuk ne.. köszi : ) Puszi 32 L

Figyelt kérdés

2020. nov. 24. 21:08
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
Fölös ráírni, úgysem ír vissza...
2020. nov. 24. 22:58
 22/26 anonim válasza:
Szia. Én lány vagyok, írhatsz nyugodtan ha gondolod. :) 21L
2020. nov. 24. 23:11
 23/26 anonim válasza:

Igazából már lassan egy éve szinte csak otthon dolgozom, ami nem igazán tesz jót nekem semmilyen értelemben sem...

Aztán tényleg ide jövök, ha nem éppen sorozatokat nézek egy üveg sör és zacskó chips mellett. (meg néha sétálok kicsit, ha már úszni sem lehet...).

Nincsenek őszinte barátim azt hiszem... Nem szeretek magamról információt megosztani, mások meg talán nem is érdekelnek eléggé és én sem őket vagy nem tudom...nem tudok hazudni sem vagy színlelni az érzelmeket...

Emberek társaságába csak akkor járok, ha van lehetőség enni vagy inni és reménykedem benne, hogy értelmes embereket ismerhetek meg pl. a koncert közben... Aztán belátom, hogy egyedül vagyok és jól van így, bármennyire is fáj...

Bármennyire szeretnék megismerni másokat, eltaszítok mindenkit.

2020. nov. 24. 23:15
 24/26 anonim válasza:
Kamu ez a lány is. Csak név gyűjtő.
2020. nov. 24. 23:32
 25/26 anonim válasza:

Kedves Jézus!

Megértelek,én is ilyen vagyok.

2020. nov. 24. 23:33
 26/26 anonim válasza:

Kedves Jézus!

"Remélem te jobban vagy!"

Tudod ki vagyok,miből gondolod ,hogy rosszul vagyok?

2020. nov. 25. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!