20-25 éves értelmes egyetemista/diplomás nőnek van kedve társalogni?
Figyelt kérdés
Ideális esetben szóban, egy olyan platformon, ami neki megfelelő.
Akármiről, nézőpontról. Nem fogok meztelen képet kérni, nem fogok farokképet küldeni, nem perverz dolgokról akarok, valami értelmes társalgásra vágyom, egy új látásmódra.
2020. nov. 15. 18:50
11/28 anonim válasza:
Hát valszeg nem stimmelhet vele valami, ha most is kiemelte a kérdését...
Tele van női válaszokkal ez a kérdés, kapásból 5-öt összeszámoltam, szóval kicsit gyanús a dolog.
2021. júl. 22. 13:41
12/28 A kérdező kommentje:
Mintha már-már kötelező lenne beszámolnom a nagyérdemű gyakori közösségnek, hogy mik történtek a kérdésem kapcsán, kikkel és mit beszéltem :D
2021. júl. 23. 13:23
13/28 anonim válasza:
Mi lenne, ha kiírnál egy új kérdést? Lehet, hogy sikeresebb lennél.
2021. okt. 4. 22:41
14/28 A kérdező kommentje:
Fölösleges ugyanazzal a célzattal tele spamelni az oldalt, ha valaki keres, vagy nem keres de kell, akkor úgyis talál.
2021. okt. 5. 19:43
15/28 anonim válasza:
Mondjuk ilyen nőkkel én is szivesen beszélgetek.
Nagyon érdekelne, hogy egy életét kezdő nőnek mi a világképe, hogy látja, hogy mit fog tudni magával kezdeni ebben a meglehetősen kedvezőtlen helyzetben. Olyannal itt még nem sikerül szóba elegyednem, aki képes volt megfelelően megfogalmazni két gondolatot, úgyhogy egészen érdekes volna :D
2021. nov. 21. 13:15
16/28 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy erre miért nem írsz ki egy saját kérdést és miért más kérdése alatt kell koldulni? :)
2021. nov. 21. 13:26
17/28 anonim válasza:
Mert ez nem koldulás, hanem egy kijelentés volt?
2021. nov. 21. 14:32
18/28 A kérdező kommentje:
:D
2021. nov. 21. 15:26
19/28 anonim válasza:
Nekem ugyan nincs diplomám, de elég értelmesnek, nyitottnak tartom magam és szeretek beszélgetni, új gondolatokkal találkozni. Ha szeretnél, írj nyugodtan. :D
2022. jan. 18. 21:50
20/28 anonim válasza:
Hát kérdező veled valami nem stimmel.fura kicsit hogy csak diplomásokkal akarsz társalogni.
2022. márc. 27. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!