Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Egyetemista korú hol tud...

Egyetemista korú hol tud ismerkedni?

Figyelt kérdés

Főiskolás srác vagyok, de a gimis osztálytársakkal már nem tudtuk tartani a kapcsolatot, a fősulin pedig nem igazán találom a helyem.

Egyrészt alacsony létszámú "bandák" vannak, amik nem nyitottak, másrészt ott is annyiból áll a közösségi élet, hogy 1-2 naponta elmennek leinni magukat mozgásképtelen állapotba, ami engem nem vonz.

Így most gyakorlatilag tök egyedül vagyok, ami egyfelől áldásos, másfelől viszont hiányzik hogy nincsenek körülöttem emberek.

Nem feltétlen itt szeretnék ismerkedni, inkább az érdekel, hol lehetne rá lehetőségem?

Főleg haverkodás/barátkozás érdekel, nem párkeresés.

2020. máj. 31. 01:58
 1/2 anonim válasza:
Melyik városban tanulsz?
2020. máj. 31. 08:51
 2/2 anonim válasza:

Velem kb. ugyanez a helyzet, csak azért, mert olyan sokan vagyunk az egyetemen, hogy senkivel sem tudok tartós kapcsolatot kialakítani...

A gimis barátokkal is tartom a kapcsolatot, de már csak szökőévente egyszer tudunk találkozni. Ha gondolod írhatsz, egyébként Budapesten élek.

2020. jún. 4. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!