Lenne valakinek kedve lányok csak tényleg barátsági szempontból beszélgetni,megismerni a másikat?:) 20/F :)
Jaj neee kérdező pedig olyan jól elbeszélgettünk😔 Már épp kitaláltuk neked a T-Ö-K-É-L-E-T-E-S frizurát. Ki tudja, talán megalkottad volna a jövő divatját😄
Vagy legfeljebb mindenki nosztalgiázni kapott volna kedvet és megnézi a 101 kiskutyát😅 Egyik eset sem hangzik rosszul😄
Most biztosan össze omlott benned egy világ 😁
Ha megcsináljátok ezt a frizurát így szigorúan hajszálanként,állok elébe😁
Atyaeg,de régi mese is az :D
Kitaláltad, teljesen összetört a szívem😥😥
Naná, hogy megcsinálnánk (bár új barátnőm nevében nem tudom mennyire nyilatkozhatok😅). És nyilván, szigorúan hajszálanként. Ha már ennyire benne vagy megválaszthatod a fehér árnyalatát is. Bár én lehet inkább a kéket javasolnám. Illene a szemedhez, hátha így előrébb kerülnél drága barátnőm szimpatikussági listáján is és megengedné hogy ráírj😄😅
Kérdező, hát nem ér meg ennyi áldozatot?😄
Tessék, még esélyed is van, és pont rózsaszínnel... kell ennél jobb?😅
Egyébként, drága új barinőm, mennyire vagy alkuképes? Mit szólnál egy fele ilyen-fele olyanhoz? Az úgy még izgalmasabb, nem? Légysziii, kell nekem az a kék tincs *képzelj ide egy bociszemekkel néző smiley-t mert hirtelen épp nem találok olyat😅*
Nem :0
Szó se lehet róla
A csudába, pedig már szinte láttam magam előtt..😔
Na és esetleg egy zöld-pink feleshez mit szólnál?🤔😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!