Vannak itt feedee/gainer fiuk, lányok? 😊
Igen, én feedee srác vagyok, jelenleg 146kg, és 24 éves. Emellé 173cm magas vagyok, szóval eléggé megtermett ezzel a súllyal. 😁 A célom olyan 170kg körül van, de ha jól bírom, akkor inkább több, igazából sosem tudnàm megelégelni:D Imádok egyre hatalmasabb lenni és egyre nehézkesebbé vàlni😀 Jó lenne mellém egy olyan nő, akivel együtt tudnánk ezt valóra váltani. Legjobban az a gondolat vonz, hogy együtt hìzzak meg a partneremmel. Legjobban a jó kövér, nagy etvagyú nőket imádom,akiket jól tele lehet tömni minden finom falattal, de persze egy vékony etető lány mellett is el tudnám képzelni magam.😁
Te hogy vagy ezzel? Neked mi a célod és hány kiló vagy most?
Természetesen vannak. :)
28/f
most: 104kg cél: kb.130
Hogy mi tetszik benne? A méret, a forma, az összkép, pontosan ugyanúgy ahogy egy izomtömeget építő embernek is.
lol
Mindenki csávó 😂
Én is gainer vagyok.
A formás dagi test szerintem nagyon vonzó tud lenni. Sokkal kellemesebb odabújni egy hatalmas puha testhez.
29f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!