Van egy 7 hónapja tartó kapcsolatom. 21 év korkülönbség van köztünk (ő az idősebb). Barátom nem engedi, erős nemtetszését fejezi ki, hogy az eddigi barátnőmmel tartom a kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek?
Bulizni szeretnék vele de úgy, hogy ő is velünk van és barátnőm barátja. Borzasztó féltékeny. Mit tegyek szerintetek.
Szeretem nem akarom elveszíteni de hiányzik a kizökkenes is. Egyébként a barátom egy nagyon fiatalos természetű és nem tudom hova rakni most ezt a viselkedését.
Sziasztok erős maradok és nem adok erre több esélyt.
Jól mondják a nagyok "az ember a saját bőrén tanul"
Szia!
Próbálkozott azóta?
Netán visszaengedted?
32#szia
Igen de újra vége és érzem ez végleg vége.
35/35
Nem lépek vissza és igazad van 💖❤️Köszönöm
Szia, kerülöm ahogy csak lehet.
Semmi Kontakt.
Teljesen másképp tekintek rá.
Sokat segítettek köszönöm.
Ezt hívják nárcisztikus szadizásnak.
Dr. Ramani a youtubeon beszél erről.
Így büntet a nárcisztikus gyermeki én.
Sajnos ezek az emberek így lettek kisgyerekként a traumákkal, magukra hagyottsággal, bántalmazással huzalozva, és kilencvenkilenc százalékban így is maradnak.
Hiába a biológiai képesség a gyermeknemzésre, ahhoz idő, figyelem, egêszséges szülő is kell.
Brutálisan gallyra ment az emberiség ezen a téren.
Nárcizmus, borderline, szociopata, mind mind egy társadalom tünetei, ami embertelenül bànik emberrel, állattal, természettel és a maradék természeti népekkel.
Igazából oriási gond van, ez az ember csak a jéghegy csúcsa.
Gabor Mate beszél a legjobban erről a trauma témáról, fridi podcastjében is volt mostanában vendég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!