Van egy 7 hónapja tartó kapcsolatom. 21 év korkülönbség van köztünk (ő az idősebb). Barátom nem engedi, erős nemtetszését fejezi ki, hogy az eddigi barátnőmmel tartom a kapcsolatot. Szerintetek mit tegyek?
Bulizni szeretnék vele de úgy, hogy ő is velünk van és barátnőm barátja. Borzasztó féltékeny. Mit tegyek szerintetek.
Szeretem nem akarom elveszíteni de hiányzik a kizökkenes is. Egyébként a barátom egy nagyon fiatalos természetű és nem tudom hova rakni most ezt a viselkedését.
Ha már most szeretett volna elszakítani a barátaidtól, korlátozni az életedet és teljesen kisajátítani, ez később még rosszabb lehetett volna! Szerintem jól döntöttél, hogy szakítottál vele!
Mondom ezt pasiként.
Kicsit indulatbol írok és gyorsan így férre írom a szavakat de a lényeg kibogozható. Semmi nem történik oknélkül.
Egyébként említettem, hogy az anjával él egyházban és még ház soha nem volt tulajdonában?
Tehát a felnőtt felfogású gondolkodásról dió hélyban Enyit.
23/23 köszönöm a segítséget, véleményt.
Erősíti igazolja az én selytésemet is.
Sziasztok :) kébzeljétek újra megprobaltam vele szó szerint vissza könyörögte magát.
Kedves édes és teljesen más volt mint eddig. Igaz én sem kértem, hogy menjünk el bulizni :).
Viszont most elhataroztuk meg tesszük karácsonykor :)
Egy kedélyes család látogatást teszünk szüleimnél.
Az nap este megvert.
Erről Enyit.
Enyire nem hittem a "tetlegeségig fajulhat" komentekben.
Ó te jó ég! Sajnálom!
Kutyából nem lesz szalonna. Akárki akármit mond, ha valami nem stimmel, lépni kell azonnal és vissza se nézni, mert ha hagyjuk magunkat akkor elfajul a mi kárunkra.
Jelzem, a 10-es válaszoló vagyok. Én írtam először, hogy elver... "kiüt"
Miért hibáztál ekkorat? Már abból is látszik,gázos a pali, hogy cigit is te veszel neki. Élősködő szutyok troger ez.
Ha nem kamukérdes, úgy gondolom keresni fog még. Arra hivatkozva magában, hogy 1x már visszaengedted, megteszed újra.
Jegyezd meg, ha car van a palacsintaban, akkor nincs pardon!
37F
Az, hogy igazam van, semmit nem számít. A kérdés az, vagy e annyira erős és kitartó,hogy többé soha ne engedj neki egy percet se az eletedbol.
Az ilyen férgek megígérnek mindent, majd újra "elromlanak"
Az elkeseredett naív nok, pedig megismétlik az előző hibát! Újra és újra... míg végül idegileg és testileg is ronccsá válnak. Szépen kérlek, te ne maradj ebbe a mokuskerekbe, jobbat erdemelsz! Boldog Újévet!
(Amúgy a 12-es választ is én írtam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!