Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetőtársat keresek....

DarkAngel21 kérdése:

Beszélgetőtársat keresek. Valakinek van kedve barátkozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Gáz vagy nem gáz, de olyan valakit keresek akivel mindent meg tudok beszélni, számíthatok rá és fiú, lehetőleg velem egykorú vagy 1-2 évvel idősebb.

Mielőtt bárki bármit belegondolna, van párom 3 éve és nagyon szeretem, szóval nem ezért írtam ki ezt a kérdést.

Csak szükségem van valakire aki bármikor ott van ha szükség van rá, mint barát. Ez természetesen oda vissza menne. Amennyiben Veszprém és/vagy környékén laksz, rendszeres személyes találkozóról is lehet szó.

21/L

2020. szept. 8. 08:20
 1/9 anonim válasza:
Nekem is van párom, úgyhogy tényleg szigorúan csak barátság. Pest megye, de nem gond utazni, így ha nem is minden nap, de néha találkozhatunk.
2020. szept. 8. 09:04
 2/9 A kérdező kommentje:
Szuper, remek. Akkor írj egy privátot és a többit ott megbeszéljük :)
2020. szept. 8. 09:12
 3/9 anonim válasza:
Szia :) nem veszpremi vagyok en sem, de nekem is jol jonne ha lenne egy olyan lany baratom, akivel megoszthatok szinte barmit. Ha gondolod, irj :)
2020. szept. 8. 09:19
 4/9 A kérdező kommentje:

3/3-as,szeretnék írni, de sajnos nem tudok, lehet azért mert nem írtad ki a neved, vagy csak nálam nem működik a gomb nem tudom.

Kérlek dobj egy üzenetet te :)

2020. szept. 8. 09:49
 5/9 anonim válasza:
Írtam :)
2020. szept. 8. 13:43
 6/9 anonim válasza:
Hamar kiderült hogy troll... L betű garancia...
2020. szept. 8. 18:05
 7/9 anonim válasza:
Kár, hogy nem budapesti vagy :/ Tökre szimpatikusnak tűnsz pedig, de az ilyen távbarátságoknál (ahol nem nagyon van lehetőség rendszeres, személyes találkozókra) én egy idő után mindig elvesztem a lelkesedésemet.
2020. szept. 8. 22:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, igazán sajnálom pedig :)

Az előzőek margójára pedig,

akiknek nem írok vissza:

- Egy mondat minden szavaban hiba van

-Aki úgy kezd "szia mizu"

-Akivel erőltetett a beszélgetés (válaszai annyiból állnak hogy "az jó", "értem", "micsi".

2020. szept. 9. 07:05
 9/9 anonim válasza:
A kérdező egy igazi selejt...
2020. szept. 9. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!