Nektek hol sikerült beszélgetőpartnert találni angol szóbeli készségek fejlesztéshez?
Az sem gond, ha nem anyanyelvűekkel beszélhetnék. Több helyen írtam már embereknek, de egyszerűen nagyon sokan nem válaszolnak vissza. (iTalki, interpals)
Van valakinek valami konkrét tippje, hogy hol érdemes próbálkozni. Akár FB-csoport, bármi. Nagyon szeretnék beszélgetni, és gyakran látom, hogy mások is, de mégsem tűnik olyan egyszerűnek találni egy partnert.
Csakis szóban. Azt vettem észre, hogy írásban viszonylag könnyű a dolog. Akár egy külföldi kommentszekció is megfelelne erre a célre, ahol kis túlzással valamiféle beszélgetésre emlékeztető párbeszéd alakulhat ki.
Szóval szóban. :) Nagyon elmaradt a beszédkészségem az írásos készségeimtől. (Szóban C1-C2 között vagyok, jövőre tervezem megcsinálni a C2-t, de írásban sokkal inkább B2-es a nyelvtudásom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!