Vannak ITT kamionos nők?
Puszta kíváncsiság... nem tudom hogy egyáltalán léteznek-e kamionos nők, mármint igazi kamionos nők akik nemzetköziben tolják és hetekig távol vannak, és egymaguk élnek a kamionban :D Habár ha vannak is, kétlem hogy rászorulnának hogy itt vegetáljanak gyiken, de kitudja, lehet hogy sok figyelmet kapnak a parkolókban csak épp nem a 2 fogú trikós papucsos férfi kamionosoktól várná el :D
Habár jobban belegondolva ez kicsit olyan lenne mint én (egy férfi) aki varrásoktató képzésre menne hmmm
Szia! Nekem folyamatban van a kamionos jogsi! Minden álmom az, hogy kamionsofor legyek.
Nem lógok itt egész nap, de mivel nincsenek sajnos baratnőjeim, így itt szoktam beszélgetni a lányokkal.
Egyébként jelenleg is kamionban "lakom" , a párom is sofor és járok vele folyamatosan. (én online dolgozom).
Ha, meglesz a jogsim, akkor én is felpattanok egy külön kamionra egyedül.
21L
Sajnos, a jelenlegi munkahelyen nagyon jól keres, és nem szeretne váltani. Itt viszont nincs lehetőség 4 kézben dolgozni.
Egyébként én is ugyan úgy csinálok mindent, mint ő, segítek neki, vezetni nyilván még nem:D
Mi is gondolkoztunk a tengerentúlon! Egyébként igen, úgy terveztük, hétfőtől-péntekig munka külön, hétvégén pedig pihi egyutt:)
Én is úgy gondolom, hogy egy ideig még oké hogy együtt, viszont ennyi év után, már nagyon megszokottá válik a másik, hogy éjjel nappal egyutt:/
16 éves koromban otthagytam a gimnáziumot, hogy a párommal tudják kijarni, és azóta is szorgosan járunk ki egyutt:)
Nehéz döntés volt, de nem bántam meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!