Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Beszélgetünk barátságosan,...

Beszélgetünk barátságosan, kérdésre meghívott emberek?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés olyan barátságos embereknek szól, akik szívesen beszélgetnek normális embertársaikkal, akik eddig ismeretlen külsőleg számukra valamint, akik meghívót kaptak erre a kérdésre.

Muszáj szabályokat betartani a meghívott válaszadóknak:

1. Névválasztás

Válassz magadnak egy becenevet, vagy egy tetszőleges nevet, ami bizonyítja azt, hogy igenis Te írtad a választ. A beszélgetés során NE változtasd meg a nevedet, előtte jelezzed a kérdezőnek a névváltoztatást!

A neved nem lehet kihívó, szexuális jellegű, netán sérelmező más részéről!

Lehet vicces neved, de nem lehet trágár!

2. Kommentálás

Ne trollkodjatok és ne legyél provokatív (veszekedős)!

A második pont az egyik legfontosabb; TILOS más felhasználók nevét felhasználni, ill. más válaszadót sérelmezni, netán durva hangnemben kommunikálni! Ez a kérdés csakis barátságos embereknek szól, akik tudnak viselkedni egyes szituációkban, akiknek van önkontrolljuk!

Tisztességet és megbecsülést nyújtsunk a barátságos embereknek.

Ne használjunk tiltott, csúnya szavakat!

A többször szabályszegő, meghívott embereket kitilthatjuk!

Kérjük a nem meghívott olvasóknak, hogy a kérdésre NE válaszoljanak! A megszokott társsaság NEM hajlandó befogadni egy idegen felhasználót.

3. Pontozás:

Mindenkinek egyéni döntése mások pontozása, viszont inkább ne legyen jellemző. A szabályszegő válaszokat lefogjuk pontozni.

4. Tartalmak megjelölése:

Lehet kérdéseket, cikkeket, esetleg képeket, videókat megjelölni a válaszadásban.

A tartalom...:

- Nem kelthet félelmet

- Nem buzdíthat agresszióra

- Nem trágár, nem közönséges (az idegen nyelvű feliratok sem)

- Nem szexuális jellegű

- Nem tartalmaz tiltott jelképeket és szimbólumokat

5. Korosztály:

Mint ahogy ezt a GYK szabályzatban is tudjuk, a 16. életévet betöltött személy írhat választ. Felső korosztályhatár nincsen.

6. Magánszféra, magánélet:

A szerelem két ember intim magánügye, ezért nem tartozik az új közösségre.

Más emberek magánélete, anyagi helyzete nem tartozik ránk, így nem is kérdezünk rá. Ugyanígy politikai hovatartozásuk sem.

7. Megszokott közösség:

Maximum 10 barátságos fő válaszolhat a kérdésre névvel együtt akiket meghívtunk! Ha ez a tíz fő kialakult, az új emberek le lesznek pontozva!

Ez a 10 fő egy ú.n. listán lesz rajta. Ha valaki már nem szándékozik a beszélgetésben részt venni, a listáról lekerül. A megüresedett helyre már senki nem kerülhet a megszokott közösségbe, csakis akkor, ha a közösség elfogadja.

Az újonnan érkező felhasználókat lepontozzuk.

Meghívót kapott a beszélgetésbe: Girlcat, Flamingogirl, Anyukád, Cicás néni, Mosómesi, Büdi Lili, Apukád, Frequenter_Iphindwe_Spuningar

2020. szept. 5. 11:22
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/386 anonim válasza:

Csak nem sakkoztál?

kendermag

2020. szept. 7. 22:02
 142/386 anonim válasza:

Nálunk az osztályba 3 "kedves' osztálytársam szétköhögte az osztályt

Igazából annyit kell tudni hogy a mi osztályunkba két klikk van

Van akik már első óta ide járnak, és vannak akik tavaly jöttek (3-an)

És hát nem jövünk ki jól velük, mert hát ők kicsik vadabbak a korukhoz képest vagy hogy mondjam xdd (nem tudom emlekeztek e de pár napja mondtam, hogy hiányzott az egyikük 😂)

És ők direkt szét kohogtek az osztályt, és kiküldte őket a tanár az osztályfőnökhöz hogy menjenek haza. De az volt a baj, hogy ők nem a megyénkben laknak (azért mert olyan zűrösek hogy itt találtak új sulit :// ) ezért 2 órát várniuk kellett a buszra

És kicsit félek hogy elkaptam valamit, mert lehet tényleg betegek voltak

De amúgy nem tudom mert nem rég láttam hogy Instagramon storyba raktak képeket egymással

Amúgy ezt én magam se tudom miért írtam írtam le, de jól esett 😂

Flamingogirl

2020. szept. 7. 22:19
 143/386 anonim válasza:

Egyébként bocsi az előírásokért, csak fáradt vagyok már

Flamingogirl

2020. szept. 7. 22:20
 144/386 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem írtam az elmúlt két napban. Sokat kellett tanulnom és kellett tegnap dolgoznom. :/ A mai nap is mennem kell fél 10-től fél 5-ig.

Két napot nem voltam és a százalékértékem lecsökkent 15 százalékkal... Két napig nem jövök és a feje tetejére áll a szintem.

[link]

Zoli

2020. szept. 8. 07:15
 145/386 anonim válasza:

Komolyan...az igazgagó elrendelte hogy a lányoltozoben mindenkin legyen maszk és az alattunk lévő osztály meg fel van háborodva ha szólunk nekik

Az egyik egy nagy k...

meg nagyképű az összes

De eldöntöttük hogy ha legkozelebb nem lesz rajtuk szólunk

Meg azon is felháborodtak hogy velünk oltoznek

Hát nekunk van tesink...

Meg nagyobbak is vagyunk...

Meg ebbol az o.tályból folyamatosan mennek haza

Egyik elmegy azt vesszuk eszre másik is a padon ul

Ma a mi o.tarsunk is hazament mert fájt a feje

Jó ezen nem vagyok felháborodva,hisz folyt az orruk

És még nekunk mondják hogy "minek a maaaszk?"

Meg máma az egyik gyerek elmesélte egy konyv tortenetet

És az van benne hogy megeszik a séfet mert gonosz(?) vagy valami ilyesmi és tök nyugodtan elmondta mintha átlagos dolog lenne hogy

"Nem.mohát ettek hanem séfet"

XD

Meg nem tudta a szereplo tigris nevét és:

"Mi volt a tigris neve? Nem peter parker...

XD

2020. szept. 8. 13:43
 146/386 anonim válasza:

Igen nagyjából ugyanezt irtam le flamingogirl! Nálunk is ez van csak pont nem a mi osztalyunkban hálistennek

Nem amugy nem sakkoztam☺

Telóztam,tvztem meg ilyenek

De amugy tesin meg azon voltak felháborodva a tobbiek hogy mi nem tudunk röpizni FOCILABDAVAL(csak az volt mert a röpi nemtom hol van)

Aztán kéziztünk az egész jó volt

2020. szept. 8. 13:47
 147/386 anonim válasza:
Amugy valaki a 2. Szabályt már meg is szegte
2020. szept. 8. 14:23
 148/386 anonim válasza:

Ja és amugy most már meghívót "kapott"

Kendermag és Kócostol is 😉

De pl. A kérdező(F_I_S) egyszerűen nem akar jonni pedig be is linkeltem a kérdést :(

2020. szept. 8. 14:27
 149/386 anonim válasza:

Tényleg ugyanazt írtuk le kb :D

Nálunk azt találták ki hogy nem tesizhetunk a tornaterembe ://

Flamingogirl

2020. szept. 8. 15:19
 150/386 anonim válasza:

Igen nálunk is.

De az oltozoben oltozhetunk

Az udvaron tesizünk,ha rossz idő van meg bent vagyunk

Bocs most eltűntettem a nevem mert kiváncsi voltam valamire de az igazi vagyok!

Girlcat

2020. szept. 8. 15:21
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!