A régi osztályfőnökömnek most született meg a kislánya. Nagyon sokat beszélgettünk azután is, hogy elment GYES-re, és most meghívott magukhoz. Mennyi időt maradjak kb?
Ha a baba orakat alszik kozben, akkor kb. 1 orat, max.
Ajandek inkabb konyvutalvany szerintem.
a könyv nekem nagyon nem az alkalomhoz illő ajándék.
inkább vinnék valami más egyebet, gyümölcskosarat, virágot, esetleg rágcsaláncot (nálunk mostanában az a sláger ajándék gyermekáldás esetén).
A játék meg tök fölösleges. Elcsépelt dolog, de ilyenkor pelenka (jó, azt nyilván a volt tanárának nem visz az ember), törlőkendő, esetleg mintás, névvel ellátott tetra pelus, kifogó, kis takaró, következő méretű ruhácska, body.
Hiába cuki a játék, ha még hosszú hónapokig csak kerülgetni fogják.
Kb. egy órát.
Ajándék ügyben, ha ismered az ízlését, akkor a könyv abszolút személyre szabott és jó ötlet.
A baba még nem nagyon tud kézbe venni semmit, tehát a "játék" az leginkább valami nézegethető, max. simogatható dolog legyen. Pl. nálunk a babaágyában több színes plüssjáték is volt, amiket megfogni akkor még nem tudott, de nézegethette őket.
Most értem haza :)
Könyvet vittem a közös kedvenc írónktól és babás plüsst.
És másfél órára húzódott a látogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!