Miért vagyok képtelen barátokat, levelezőtársakat találni?
Itt a gyakorin voltak levelezőtársaim, volt akivel hosszabb távon, 3 éven keresztül beszélgettünk, de megszűnt az is. Volt akivel találkoztam élőben, de a találkozó után már csak pár üzenet volt, aztán nem válaszolt többet.
Már eltűnt mindenki, nem kommunikál velem senki, a kutya sem szól hozzám.
Ha nincs személyes kontakt, egyszer minden ellaposodik. Ha találkoztok, onnantól viszont már kiléptek a korábbi kapcsolati síkból, kvázi értelmét veszti a levelezgetés. Tehát nem is feltétlen az van, hogy nem voltál neki élőben szimpatikus.
Amúgy most ebben a koronás időkben mindenki egy kicsit introvertáltabb lett, nálam is félbeszakadt a kommunikáció pár emberrel. De ha ez nem is lenne, továbbra is áll az első bekezdésem.
5-ös, képzeld, nálam is így volt. A legjobb barátom nem fogadta el, hogy eljegyeztem a barátnőmet, és örökre összevesztünk. A barátnőm azóta a feleségem lett, és van egy kislányunk, aki a mindenünk :)
Jó, hogy nem vagyok egyedül.
Kérdező, nemcsak neked probléma ez, hanem ahogy észrevettem, sokaknak. Manapság nem nagyon írnak vissza, személyes talalkozóra se vevő mindenki. Hátha idővel változik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!