Van olyan téma, amit mindig ki szerettél volna vesézni valakivel, de nem volt rá alkalmad?
Ha igen, írhatsz privátban nyugodtan.
19/L
#9 1 évet voltam emelt informatikán. Ha az neked megfelel, nekem is.😄
#10 ne haragudj, de álltalános témákra gondoltam...nem értek ilyenekhez.
Engem most az érdekel, hogy ki itta meg itthon az utolsó kávét, ezt még nem tudtam senkivel kivesézni.
Egyébként sok téma érdekel, de a legtöbbet meg tudom beszélni egy barátommal és barátnőmmel, mert nincsenek tabuk köztünk. Ha úgy gondolod te is bírod az amúgy kontroverziális és elvont témákat, akkor szívesen beszélgetnék veled. ^^
#12 Bármiről el tudok beszélgetni, ami nem biokémia😄 Ileltve jó "vita" partner vagyok. Írhatsz nyugodtan.
#13 Szerintem kis koruk óta ezt tanulják. "Szerezz sok pirospontot!" "Szerezz sok jó jegyet!" "Barátok nélkül mire mész?" és társai. Vannak, akik ezen túl tudnak lendülni, és fókuszálni a céljaikra, vagy beleszokni a monotonitásba, amit megteremtettek maguknak...de vannak, akik belebetegszenek a maximalizmusba, és megfelelési kényszer alakul ki náluk, ami nem hagyja őket nyugodni.
#17 A leghamarabb Magyarországon szerencsével. Vagy külföldi munkával.
De talán azzal, hogy találsz egy bármilyen munkát, gyűjtesz. Jogsi, azzal már jobb munkát találsz, gyűjtesz. Kocsi...és így szépen lépcsősen. De ez csak egy elmélet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!