Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan téma, amit mindig...

Van olyan téma, amit mindig ki szerettél volna vesézni valakivel, de nem volt rá alkalmad?

Figyelt kérdés

Ha igen, írhatsz privátban nyugodtan.

19/L

2020. szept. 1. 19:53
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

#9 1 évet voltam emelt informatikán. Ha az neked megfelel, nekem is.😄

#10 ne haragudj, de álltalános témákra gondoltam...nem értek ilyenekhez.

2020. szept. 1. 20:46
 12/18 anonim válasza:

Engem most az érdekel, hogy ki itta meg itthon az utolsó kávét, ezt még nem tudtam senkivel kivesézni.

Egyébként sok téma érdekel, de a legtöbbet meg tudom beszélni egy barátommal és barátnőmmel, mert nincsenek tabuk köztünk. Ha úgy gondolod te is bírod az amúgy kontroverziális és elvont témákat, akkor szívesen beszélgetnék veled. ^^

2020. szept. 2. 06:53
 13/18 anonim válasza:
Miért veszik vajon ennyire komolyan az emberek az életet? Gondolok itt a kényszeres társkeresésre, a pénz hajkurászására... Szerintem pont amiatt boldogtalan az emberek nagyrésze, mert folyamatosan görcsölnek hogy "mit gondol, mi lesz ha..."
2020. szept. 2. 10:39
 14/18 A kérdező kommentje:

#12 Bármiről el tudok beszélgetni, ami nem biokémia😄 Ileltve jó "vita" partner vagyok. Írhatsz nyugodtan.

#13 Szerintem kis koruk óta ezt tanulják. "Szerezz sok pirospontot!" "Szerezz sok jó jegyet!" "Barátok nélkül mire mész?" és társai. Vannak, akik ezen túl tudnak lendülni, és fókuszálni a céljaikra, vagy beleszokni a monotonitásba, amit megteremtettek maguknak...de vannak, akik belebetegszenek a maximalizmusba, és megfelelési kényszer alakul ki náluk, ami nem hagyja őket nyugodni.

2020. szept. 2. 10:47
 15/18 anonim válasza:
Miért akar annyi fiatal srác jóval idősebb nővel ismerkedni? Ezer okot hallottam,de felét se hiszem.
2020. szept. 2. 18:48
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Komplexus, fétis, kíváncsiság, gyerekkori trauma...sok minden állhat mögötte.
2020. szept. 2. 19:31
 17/18 anonim válasza:
Engem az érdekel, hogy hogyan tudnék minél hamarabb meggazdagodni. Persze ez csak egy a sok közül, mert érdekel a tudomány is, igaz nem értek hozzá, csak mint egy átlag érdeklődőt. Bár, ha belegondolok szinte minden érdekel engem :)
2020. szept. 2. 22:27
 18/18 A kérdező kommentje:

#17 A leghamarabb Magyarországon szerencsével. Vagy külföldi munkával.

De talán azzal, hogy találsz egy bármilyen munkát, gyűjtesz. Jogsi, azzal már jobb munkát találsz, gyűjtesz. Kocsi...és így szépen lépcsősen. De ez csak egy elmélet.

2020. szept. 3. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!