Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szeretne közösen rajzolni?

Valaki szeretne közösen rajzolni?

Figyelt kérdés

Lehet fura kérdés, de szeretek rajzolni, meg beszélgetni is, és lefestődött az elmémben egy kép, ahogy valakivel neten keresztül vagy élőben csak chillesen rajzolgatunk. :D

Lehetne közben lelkizni, különböző témákról beszélni, esetleg azokhoz illusztrálni, skiccelgetni, elmondani a véleményünket egymás munkáiról, adhatnánk egymásnak különböző kihívásokat/feladatot a rajzban, valahogy ezek a gondolatok tetszenek.

Ha lenne valaki, akit vonz az ötlet írjon nyugodtan. ^^

21/F

2020. aug. 28. 21:42
 1/7 anonim válasza:

Én szívesen rajzolnék veled.

Csak 2 baj van.

Fiú vagyok és annyi rajz tehetség szorult belém mint egy parkinzon kóros vak csimpánzba.

2020. aug. 28. 21:53
 2/7 anonim válasza:

Wow, ez soha nem fordult meg a fejemben, mert a környezetemben senki nem foglalkozik komolyabban a rajzolásban. Pedig ez nagyon jól hangzik. Vagyis van egy barátom, aki szintén rajzol, de vele nem tudom ezt elképzelni.

Viszont veled, ha nem lenne egy kissé féltékeny barátom, még benne is lennék. 😂

20/L

2020. aug. 28. 22:14
 3/7 A kérdező kommentje:

#1: Az miért baj ha fiú vagy? Nem társkeresési szándékból tettem ki a kérdést, elnézést ha félreérthető volt valami. :D

Ha pedig azt mondod ennyire nem tudsz rajzolni, akkor csak fejlődni tudsz innentől kezdve, szóval azt mondom szívesen látnám ahogy egyre jobbakat alkotsz. ^^

#2: Nekem egy féltékeny barátnőm van, szóval teljesen megértem a helyzeted, de ha gondolod nekem csak neten is okés, és akkor (elvileg) nem lesz senkinek semmi problémája. :DD

2020. aug. 28. 22:32
 4/7 anonim válasza:
Igazából én is benne lennék ebbe, de mostanában inkább a digitális rajzolás felé húz a szívem :D
2020. aug. 29. 07:30
 5/7 anonim válasza:
Azt hittem "rajozni".
2020. szept. 1. 13:38
 6/7 anonim válasza:

Én is szeretek rajzolni, de egy ideje sajnos hanyagoltam, most próbálom magam valahogy ismét rávenni az alkotásra. Beszélgetni viszont nemigen szoktam rajzolás közben, mert sokszor meg sem hallom ha szólnak hozzám, annyira koncentrálok.

Azonban a feladatos és kihívásos rajzolás jól hangzik, de előre szólok, annyira nem vagyok hú de nagy tehetség és eléggé sokáig elszoktam egy képen szöszmötölni.

2020. szept. 2. 00:51
 7/7 anonim válasza:
Érdekelne. "Kicsit" idősebb vagyok, 30. Írhatsz privátban!
2020. szept. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!