Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha le kéne rajzolnotok magatok...

Ha le kéne rajzolnotok magatokat bármilyen jelképes dologgal, hogy mik vagytok ti jelenleg, mik szeretnétek lenni, és mit vár el a társadalom tőletek, mit rajzolnátok?

Figyelt kérdés
tényleg jelképesen csak tehát pl. egy nagy kocka összenyom egy kicsit ami téged jelképez stb.

2020. ápr. 20. 11:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy hatalmas péniszt rajzolnék, az jelképezne engem, és a nagyra nőtt egómat. Bár igaz, anno jobban egoista voltam, ma már tökéletesnek mondanám magam.
2020. ápr. 20. 12:04
 2/16 anonim ***** válasza:
56%
Jelen helyzetben egy masszív követ rajzolnék le egy félig kifaragott szoborral.
2020. ápr. 20. 12:05
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Egy mosómedvét. Az élet császára az az állat.
2020. ápr. 20. 12:05
 4/16 anonim ***** válasza:
56%

Mi vagyok jelenleg: vízszintes vonal

Mi szeretnénk lenni: csillag, aminek a közepén van egy szív

Mit vár el a társadalom: kör

2020. ápr. 20. 12:09
 5/16 anonim ***** válasza:
0%

Egy öt águ csillag közepén vagyok a karika minden ág szintelen csak a kör teli ami én vagyok a közepén

Az öt ág jelképezi

Karrier

Magánélet

Elvárások

Egészség

Tudás

Mindegyik szineződik ahogy feljebb lépek de ez hátráltathatja a másikat igy az egyik ág veszíthet a szinéböl

A cél

Egy egész beszinezett csillag

23/n

2020. ápr. 20. 12:09
 6/16 anonim ***** válasza:

Én is egy hatalmas pélót rajzolnék, ez volt az első ami eszembe jutott.

A társadalom nevű, döntő többségében buta, korlátolt egyedek masszáját meg les.zarom.

2020. ápr. 20. 12:15
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Egy lelakatolt könyv, kulcs ábrázolása nélkül.

A könyv hátulján a lényeg le van írva, mint mindegyiknél, esetemben az élet elvárásai, a céljaim, a gondjaim, rövid összefoglalóm. Próbálkozok és próbálkozok, és szívesen néznék bele, mindig is szívesen néztem volna bele életem "lapjaiba", de ez nem lehetséges, nem nézhetem meg a jövőmet, hogy elkerüljek valamit, hogy megnyugtassam magam, vagy éppen az ellenkezője történne. Rejtély. Ezek az információk, az életem van le lakatolva. Megy egy történet, aminek nem rendelkezek a kulcsával. És ott van apám, akinek mindent köszönhetek, de ezzel együtt lelkileg ő tiport az évek során földbe úgy, hogy nem is veszi észre. Oda akarok eljutni néhány éven belül, amikor meglesz a szakma és az érettségi is, hogy nálam a kulcs, és társíró vagyok annyira, hogy ne csak szereplő legyek, akivel azt csinálnak, amit akarnak.

18/l

2020. ápr. 20. 12:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy szép cica.

Elegáns, önálló, jó vadász, de tud édes, kedves, bújós is lenni.

2020. ápr. 20. 12:19
 9/16 anonim ***** válasza:
24%

Én egy madárnak ábrázolnám magam, szabadon szállok az életutamon és tojok mindenki fejére magasról :)

A társadalom egy része 30as nőként leginkább tenyészkancaként szeretne látni jelenleg. A többinek szerencsére láthatatlan vagyok.

2020. ápr. 20. 12:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Magamat egy főnixként rajzolnám le, kevés vörössel és inkább feketével. Azért, mert nagyon fent és lent tudok lenni, amiből semmit sem vesz le a környezet. És sokszor tényleg random, amikor minden lehúz, másnap teljesen jó kedvem lesz.

Ha a társadalom és környezetem részéről kéne lerajzolnom magam, akkor lerajzolnék kb. mindent. Fehér, hetero, fiatal férfi vagyok. A társadalom és környezetem 99%-a szerint nekem nem lehet semmilyen problémám. A környezetem elvárja a diplomát, hogy sokat keressek, hogy mindenkit megértsek, hogy mindegyikükkel jópofizzak. Az egyik családtagom párszor konkrétan közölte, hogy majd vegyek neki egy házat.

2020. ápr. 20. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!