2/20 anonim válasza:
42 vagyok, egyedulallo no, gyereket se akarok,
es meg mindig jarok metalkoncertekre
3/20 anonim válasza:
42 vagyok, egyedülálló férfi kényszerből, gyereket nem akarok, introvertált.
4/20 anonim válasza:
48 vagyok, nő, és sose akartam gyereket.
5/20 anonim válasza:
Válaszomat nem tudom a felhasznalasi felteteleknek megfelelo szavakkal kifejezni.
6/20 anonim válasza:
Semmivel. Mindent rendben csinálok.
8/20 anonim válasza:
diploma nélkül élek sokgenerációs értelmiségi család leszármazottjaként, és eszem ágában sincs férjhez menni valami életképtelen kölyökhöz, akit kitett otthonról a mamája, hogy mostmár gondoskodjon róla valaki más
9/20 anonim válasza:
Nekem meg semmi kedvem elvenni egy életképtelen nőt aki semmire sem vitte az életben és csak arra vár, hogy levadászhasson egy pasit aki majd eltartja, és valami női trükkel megszerezze majd a lakásáét.
10/20 anonim válasza:
21 éves srác vagyok. Hosszú a hajam, és ez így tetszik szóval marad is.
Nem vágyok párkapcsolatokra. A szex jó. De a párkapcsolat túl nagy kötöttség. Ez lehet idővel változni fog. De sokat vagyok zaklatva család és barátok által azért mert "nincs senkim".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!