Milyen tanácsot adnál, egy olyan lánynak aki egyedül lesz lány az osztályában?
Figyelt kérdés
Szerintem egész barátságos vagyok, de általában idegenek előtt csendes vagyok, ha nem jön oda senki hozzám.Akkor mi szerint menjek oda valakihez?Olyankor ajánlotabb lenne egy csoporthoz menni esetleg?Van olyan dolog, amit mindenképpen ne tegyek?2020. aug. 26. 13:57
11/13 anonim válasza:
Ja, és én is infóra jártam gimiben. :D
2020. szept. 4. 03:27
12/13 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem, hogy mondtam, hogy majd elmesélem mi történt.Nos mire oda értem, mindegyik pad foglalt volt, tehát muszáj volt valaki mellé üllnöm.(Nem volt évnyitó, az igazgató hangszóróval mondott egy beszédet.)Legelőre ülltem, mivel azt tünt a legpraktikusabbnak, hogy ne kelljen mindenki mellett elmenni vagy ilyesmi.Szerencsére a srác igent mondott, mikor megkérdeztem, hogy leülhetek.Csak vele beszélgettem igazából, voltak páran akik megbámultak, de egyikük se jött oda beszélgetni, nem volt még rendes tanítás, a bemutatkozás alapján megpróbálok majd pár emberrel beszélni legközelebb.Köszönöm szépen mindenkinek, aki normálisan válaszolt privátba vagy éppen a kérdésnél, mindkettőt nagyon értékelem.
2020. szept. 4. 15:24
13/13 anonim válasza:
Uhh, ügyes
Hát, továbbra is szurkolunk majd neked👀❤️
2020. szept. 16. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!