Szerintem néhány esetben furcsának tartanák, de nem hiszem, hogy ne lennének rá nyitottak. Nőként sokkal több esélyed van, valljuk be.
De egyébként hogy-hogy nincs olyan barátnőd, aki eljönne veled?
Akárhogy is, nincs vesztenivalód ha megpróbálod.
2020. aug. 17. 17:27
2/7 anonim válasza:
Én nem tanácsolom, hogy nőként este egyedül menj el, veszélyes tud az lenni. Megvan rá az esély ugyan arra, hogy valakik magukhoz vegyenek, de nem hiszem, hogy vigyáznának rád, figyelnék a poharad nehogy valaki belerakjon valamit, hiszen nem is ismernek. Arról nem is beszélve mennyire kiszolgáltatott lennél a tényleg rosszindulatú/erőszakos/részeg főként férfiaknak. Abban az esetben, ha mégis elmennél mindenképpen szólj valakinek, akiben megbízol, így legalább valaki tudja hol vagy. Teljesen érthető, hogy fiatal vagy és bulizni akarsz, de nem véletlen, hogy a legtöbben saját baráti körükkel mennek el.
2020. aug. 17. 17:48
3/7 anonim válasza:
Ha nappal van mindez, normális, kultúrált programokra, akkor több esélyed van normális emberekbe botlani.
2020. aug. 17. 17:52
4/7 anonim válasza:
Extro csoporthoz van esély kinézés nélkül csatlakozni. Introkhoz esélytelen.
2020. aug. 17. 19:28
5/7 anonim válasza:
Nem hinném hogy nőként olyan roppant nehéz lenne barátkozni! Ti vagytok azok, akik minden baromságról órákat tudtok csacsogni! Munkahelyen egyből adódnak ezek. Ha esetleg csak nyomi pasival dolgoznál akkor járj el valahova, edzeni vagy bármi, bárhol lehet barátokra lelni, velük indulj az éjszakába, ne egyedül b+!
2020. aug. 17. 23:20
6/7 A kérdező kommentje:
Munkahelyen olyanok adódtak akik házasok, van barátjuk, és családjuk. Hidd el pont nem arra kíváncsiak, hogy bulizni menjenek de még csak annyira se hogy egy séta valahova:D
Szóval hidd el, hogy felnőtt korban elég nehéz barátságos szerezni. Próbáltam már innen is de semmi nem lett belőle egy idő után ha én nem írok ők se írnak. Velük megint az volt, hogy a barátjával van hétvégén.
Szóval erről ennyit.
2020. aug. 18. 09:16
7/7 anonim válasza:
szerintem te arra vágysz hogy mások elfogadjanak, és ha ettől teszel függővé dolgokat hogy mások hogy reagálnak rád az elért eredmény sosem lesz tartós vagy kielégítő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!