Vannak itt olyanok, akik 16 év felettiként játszanak a Star Stable Online játékkal?
Szeretnék tagja lenni egy klubnak, de nem szívesen "társulnék" 12 évesek közé...
Szívesen alapítanék egy klubot az idősebb korosztálynak. Nem lenne semmi kötöttség, sok program, hiszen valljuk be, nincs annyi időnk játszani, mint a fiatalabb, általános iskolás játékosoknak. Csupán azért alapítanám a klubot, hogy közösségbe tartozás élményét nyújtsa, és mikor időt tudunk szakítani a játékra, legyen kihez "szólni", esetleg együtt edzeni, vagy valami ilyesmi. Persze aki szeretne, tarthatjuk a kapcsolatot messenger csoport formájában is.
Tudtok esetleg már meglévő klubról, ami hasonló ahhoz, amit leírtam vagy lenne igény arra, hogy alapítsak egy ilyet?
Köszönöm előre is a válaszokat!!:)
2. vagyok:
Bár nem feltétlen hinném, hogy a többségnek jó lenne-e a Messenger, inkább discord ahol azért egy kis biztonságot kaphat
Viszont arra megkéne beszélni egy közös szervert, hogy melyiken legyünk (én például HD-n vagyok)
2.-3. válaszoló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!