Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak itt olyanok, akik 16...

Vannak itt olyanok, akik 16 év felettiként játszanak a Star Stable Online játékkal?

Figyelt kérdés

Szeretnék tagja lenni egy klubnak, de nem szívesen "társulnék" 12 évesek közé...

Szívesen alapítanék egy klubot az idősebb korosztálynak. Nem lenne semmi kötöttség, sok program, hiszen valljuk be, nincs annyi időnk játszani, mint a fiatalabb, általános iskolás játékosoknak. Csupán azért alapítanám a klubot, hogy közösségbe tartozás élményét nyújtsa, és mikor időt tudunk szakítani a játékra, legyen kihez "szólni", esetleg együtt edzeni, vagy valami ilyesmi. Persze aki szeretne, tarthatjuk a kapcsolatot messenger csoport formájában is.

Tudtok esetleg már meglévő klubról, ami hasonló ahhoz, amit leírtam vagy lenne igény arra, hogy alapítsak egy ilyet?

Köszönöm előre is a válaszokat!!:)

2020. aug. 19. 22:10
1 2
 1/16 anonim válasza:
Igen én!
2020. aug. 19. 22:11
 2/16 anonim válasza:
Szerintem ez jó ötlet 😁
2020. aug. 20. 01:17
 3/16 anonim válasza:

2. vagyok:

Bár nem feltétlen hinném, hogy a többségnek jó lenne-e a Messenger, inkább discord ahol azért egy kis biztonságot kaphat

2020. aug. 20. 01:20
 4/16 anonim válasza:
17 éves vagyok és van hogy napi szinten játszom
2020. aug. 20. 09:38
 5/16 anonim válasza:
Jelen, bár nem napi szinten, 18 vagyok, 2013 óta játszom vele
2020. aug. 20. 15:24
 6/16 anonim válasza:
Igen, 24 vagyok, de ha van időm, akkor napi szinten szoktam játszani.
2020. aug. 21. 15:55
 7/16 anonim válasza:
18 éves vagyok, 2014 óta játszom kisebb kihagyásokkal. Most is kb. naponta felmegyek, de szeptembertől valszeg nem így lesz.
2020. aug. 21. 16:36
 8/16 anonim válasza:
19 éves vagyok és 6-7 éve biztos játszok már vele 😊Sajnos azt tapasztalom, hogy rengeteg a fiatal játékos és jó volt most olvasni, hogy azért vagyunk páran idősebbek is, azt hittem csak én játszok ennyi idősen is vele. Én sajnos suli időben nem igazán tudok vele játszani de pl a nyáron volt hogy napi szinten mindig felléptem. Imádom a játékot, persze hamarabb és jobban megunom már mint régebben, de jó lenne akár csak egy sima csoport is idősebb játékosoknak. Nekem egyébként saját klubbom van de nincsenek aktív tagok így nem is működik.
2020. aug. 22. 08:58
 9/16 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok. Kb 2015 óta játszok a játékkal. Ugyanezt tapasztalom, hogy rengeteg fiatal játékos van. És azért nem vagyok már klubban, mert mindenhol 12 évesek vannak. Nyáron rengeteget játszok a játékkal, ilyenkor picit unalmas egyedül edzeni stb. Tényleg jó lenne egy ilyen klub.
2020. aug. 24. 09:59
 10/16 anonim válasza:

Viszont arra megkéne beszélni egy közös szervert, hogy melyiken legyünk (én például HD-n vagyok)

2.-3. válaszoló

2020. aug. 25. 09:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!