Vannak neten olyan oldalak ahol kizárólag barátkozás céljából lehet ismerkedni?
Fiatal anya vagyok, nem egyedülálló, viszont a párom mellett is magányosnak érzem magam. Nem járok sehova, ezért gondoltam hogy neten próbálok ismerkedni valakivel. Valakinek esetleg tapasztalata van ilyen téren?
Bármi féle extra nélkül.
Köszönöm az értelmes válaszokat.
22/N
Én a Nők Lapja Cafét böngészgettem barátnő keresés céljából. Ezt a találatot adta ki a google mikor keresgéltem.
(Az én korosztályom a 40-esek javarésze STABIL munkahellyel rendelkezik.) Barátnők néhány kilométer távolságra vannak.
Új topikot a legfelső sorban említett honlapon BÁRMIKOR lehet nyitni - várják a jelentkezőket szerintem.
Én pedig egy idős hozzátartozómat segítem a mindennapokban, ezért vagyok speciális helyzetben (lehet, hogy sokan nagyon vagyunk hasonló helyzetben csak nem tudunk egymásról?)
Az idősgondozás a környékünkön EGÉSZ NYÁRON akadozik, előtte meg koronavírus riadó volt - azelőtt egy másik idős hozzátartozómat is segítettem, hosszú éveken át. Amíg tehettem...
Ui: mennyi idős a pici? Milyen nemű? A "pároddal" volt már szó valaha KÖZÖS JÖVŐRŐL?! (Jegyesoktatás, eljegyzés, stb.) Mennyi idős az Úriember és hogyan ismerkedtetek meg?
Üdv: középkorú Hölgytárs
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!