Miért probléma, hogy férjes nőként baratkoznék?
Férjnél vagyok, de elég kevés a barátom, sokszor nagyon nehéz összejönni vagy a sok munka miatt beszélgetni is.
Csak egy internetes barátságot szeretnék, akivel lehet mindenről beszélni.
Akkora probléma ez?
Kezdjük ott, hogy ez itt a BARÁTKOZÁS témakör kedves nyolcas! Nem pedig az "alkalmi szexpartnert keresek, ha lehet akkor 10/10es legyen" kategória, ahogy te gondolod.
Szóval mivel az ember egyébként (megsúgom a nyolcas-féle gondolkodóknak) alapvetően társas lény, és szeret emberekkel kapcsolatba (nem nemi kapcsolatba!) kerülni akár van párja, akár nincs, nem látom akadályát annak, hogy barátkozzon itt egy férjes hölgy. Miért ne?
Mellesleg teljesen megértelek kérdező, bár férjem nincs, komoly párkapcsolatban élek, ugyanezt már megkaptam én is.
Fogadd el, egyes emberek képtelenek elvonatkoztatni a nadrágjukban rejlő testrészeiktől. Ezek az emberek nem gondolkodó ösutönlények
Nem probléma, csak itt azt gondoljuk mi férfiak, hogy ha egy nő itt kérdést ír ki pl. arról, hogy milyen tápoldattal locsolja a szobanövényeket, akkor az dugni akár és szeretőt keres éppen. Csak ezt nem meri így nyíltan leírni mert az milyen már. Amikor ez kiderül, hogy nem így van és tényleg csak pl. virágot akar locsolni, akkor meg vagyunk sértődve.
Akkor is meg vagyunk sértődve, ha a szia mizu üzenetünkre a nő nem p1nás, cicis képpel válaszol, vagy nem boldog, ha a farkunkról képet küldünk neki.
Hát kb ennyi.
Azért probléma mert ha szóba állsz egy férfival, rögtön az jön le hogy dugt0k. Főleg falun.
Ha egyedül mégy el otthonról, akkor is dugn1 mégy.
Férfiaknál nem érdekes kikkel barátkoznak, nekik bármit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!