Miért probléma, hogy férjes nőként baratkoznék?
Figyelt kérdés
Férjnél vagyok, de elég kevés a barátom, sokszor nagyon nehéz összejönni vagy a sok munka miatt beszélgetni is.
Csak egy internetes barátságot szeretnék, akivel lehet mindenről beszélni.
Akkora probléma ez?
2020. aug. 14. 12:30
1/16 anonim válasza:
Nekem nem probléma, írj nyugodtan!
2020. aug. 14. 12:31
2/16 anonim válasza:
KINEK probléma?
2020. aug. 14. 12:49
3/16 A kérdező kommentje:
Itt sokmindenkinek.
Kiderul, hogy nem ismerkedni vagyok csak barátkozni és már annyi is a levelezésnek.
Vagy konkrétan le is írta egy pár gyökér, hogy rossz k.. vagyok mert, új embereket is megakarok ismerni.
2020. aug. 14. 12:53
4/16 anonim válasza:
Aki ezèrt rosszakat mond az csak irigykedik,nem kell foglalkozni vele.
2020. aug. 14. 12:56
5/16 anonim válasza:
Ezekkel az emberekkel nem kell foglalkozni. A legtöbb pasi aki itt van csak képet akar kicsikarni rólad, vagy találkozni és szexelni. Amikor pedig megtudják, hogy nem ezt keresed, akkor megsértődnek és lemennek ovis szintre.
Azzal pedig hogy férjed van, de szeretnél barátkozni semmi gond nincs. Barátokra mindenkinek szüksége van.
2020. aug. 14. 12:57
6/16 anonim válasza:
Miért lenne probléma?
2020. aug. 14. 13:42
7/16 anonim válasza:
Nem probléma, de az én kornyezetemben ennek mindig félrelépés volt a vége.
2020. aug. 14. 14:10
8/16 anonim válasza:
Gondolom, hogy akkor az sem probléma, ha eközben a férjed is ismerkedik fiatal, vékony és bombázó kinézetű csajokkal különböző randioldalakon?!
2020. aug. 14. 20:57
9/16 anonim válasza:
Mi köze van a randioldalnak a egy gyakorikérdések barátkozós oldalához, főleg hogy itt kép nélkül megy a dolog. Továbbá internetes barátságot keres, szóval még egy városban sem kell lenniük, akár élhetnek Magyarország két legtávolabbi végében is. Kedves 8-as ez nem jött be.
2020. aug. 14. 21:00
10/16 A kérdező kommentje:
Na erre gondoltam, amit a 8as írt.
2020. aug. 14. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!