Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Megyek gólyatáborba mit...

Megyek gólyatáborba mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Megyek gólyatáborba és nem tudom mit vigyek magammal.

Ti mit ajánlotok?

A válaszokat nagyon köszönöm.

2020. aug. 14. 08:43
1 2
 11/16 anonim válasza:

Najó...hogy legyen itt valami hasznos válasz is:

Ruha:

-Annyi szett ahány napra mész +1 biztonsági tartalék (fehérnemű, nadrág, póló, esetleg zokni)

-Kényelmes cipő, ha lesz túra vagy sportnap akkor tornacipő is

-papucs fürdéshez, strandhoz

-fürdőruha, ha lesz strand

-pizsama

-hideg időre melegebb ruha és pulcsi, ebből szerintem elég 1 szett

extra ha lány vagy: plusz fehérnemű sosem árt, illetve a sportmelltartó jól jön, főleg ha van sportnap

Tisztálkodás:

-tusfürdő, sampon, balzsam, ezeket én ilyen mini utazó adagban szoktam vinni

-fogkefe, fogkrém, szintén utazó adag

-törölköző (ha van strandolás lehet 2 is jól jön, de ez már személyes preferencia)

-dezodor, parfüm

-fésű

-borotva (?)

-smink (?)

-betét, tampon (?)

Plusz cucc:

-gyógyszer (fájdalomcsillapító, görcsoldó, torok cukor), bármilyen gyógyszert viszel a szervezőknek szólj, hogy van nálad!

-zseblámpa

-wc papír (kívánom ne legyen rá szükséged, de velem volt már olyan, hogy elfogyott, de én vittem és egy napig én voltam a szoba hőse)

-hálózsák, polifoam

-rágcsálnivaló (ez főleg az első napon lesz jó, miután megjöttetek, és érdemes megkínálni az embereket, mert hiába tagadják, mindenkinek a szívéhez a hasán keresztül vezet az út)

-kullancs és szúnyogriasztó, fenistil

-naptej

-esőkabát, vízálló cipő

-telefon, töltő, elosztó (tényleg lehet, hogy csak 1 konnektor lesz)

-hajszárító

-bérlet, jegy, ami az utazáshoz kell

-lakáskulcs

-költőpénz

-iratok

-kulacs

-napszemüveg

-én szoktam vinni ilyen éjjeli szemtakarót vagy mit, hogy ha valaki később fekszik le vagy éjszaka kimegy a szobából és kapcsol lámpát vagy telefonnal világít ne ébredjek fel

Szerintem ne vigyél alkoholt, óvszert és hasonlókat, nem a gimis gólyatábor a legjobb hely erre. Mindenki meg fogja tudni és nem a legjobb első benyomás, hogy 1 nap után részegen összefeküdtél valakivel.

Senki nem erőltethet rád semmit, bármire mondhatsz nemet, ne hagyd hogy a közösségi nyomás olyasmibe hajszoljon, amit amúgy nem tennél meg vagy kényelmetlen neked!

2020. aug. 15. 11:05
 12/16 anonim válasza:
Óvszer tényleg mindig legyen nálad. Nekem gólytáborban összejött volna első sexem, de nem volt egyikünknél sem óvszer. Utána két évig nem találtam senkit.
2020. aug. 15. 13:34
 13/16 A kérdező kommentje:

#11 nagyon szépen köszönöm a hosszú válaszod.

Mindenki másnak is köszönöm szépen

2020. aug. 15. 14:50
 14/16 anonim válasza:
Könyvet, hogy ha a sok hülye netán berúg, el tudd magad foglalni valamivel. Kötszert is vihetsz egyébként, hashajtót, hasfogót, fájdalomcsillapítót, fürdőruhát, papucsot, stb.-t. egy meleg tréningruhát, esőköpenyt v.esernyőt.
2020. aug. 15. 18:03
 15/16 anonim válasza:

Mégis milyen gyökerek járnak ide, hogy 14 évesen már ittak és szexeltek?

Kérdező, ha jól tudom, a legtöbb helyen csak gólyanap lesz most, ahogy nálunk is - én váltóruhát viszek, uzsonnát, de nem sok mindent, mert egész napra lesz program, szóval unatkozni nem lesz időm.

2020. aug. 19. 09:14
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekünk 3 napos lesz a tábor és az mondják kemény lesz
2020. aug. 20. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!