Megyek gólyatáborba mit vigyek magammal?
Sziasztok.
Megyek gólyatáborba és nem tudom mit vigyek magammal.
Ti mit ajánlotok?
A válaszokat nagyon köszönöm.
Najó...hogy legyen itt valami hasznos válasz is:
Ruha:
-Annyi szett ahány napra mész +1 biztonsági tartalék (fehérnemű, nadrág, póló, esetleg zokni)
-Kényelmes cipő, ha lesz túra vagy sportnap akkor tornacipő is
-papucs fürdéshez, strandhoz
-fürdőruha, ha lesz strand
-pizsama
-hideg időre melegebb ruha és pulcsi, ebből szerintem elég 1 szett
extra ha lány vagy: plusz fehérnemű sosem árt, illetve a sportmelltartó jól jön, főleg ha van sportnap
Tisztálkodás:
-tusfürdő, sampon, balzsam, ezeket én ilyen mini utazó adagban szoktam vinni
-fogkefe, fogkrém, szintén utazó adag
-törölköző (ha van strandolás lehet 2 is jól jön, de ez már személyes preferencia)
-dezodor, parfüm
-fésű
-borotva (?)
-smink (?)
-betét, tampon (?)
Plusz cucc:
-gyógyszer (fájdalomcsillapító, görcsoldó, torok cukor), bármilyen gyógyszert viszel a szervezőknek szólj, hogy van nálad!
-zseblámpa
-wc papír (kívánom ne legyen rá szükséged, de velem volt már olyan, hogy elfogyott, de én vittem és egy napig én voltam a szoba hőse)
-hálózsák, polifoam
-rágcsálnivaló (ez főleg az első napon lesz jó, miután megjöttetek, és érdemes megkínálni az embereket, mert hiába tagadják, mindenkinek a szívéhez a hasán keresztül vezet az út)
-kullancs és szúnyogriasztó, fenistil
-naptej
-esőkabát, vízálló cipő
-telefon, töltő, elosztó (tényleg lehet, hogy csak 1 konnektor lesz)
-hajszárító
-bérlet, jegy, ami az utazáshoz kell
-lakáskulcs
-költőpénz
-iratok
-kulacs
-napszemüveg
-én szoktam vinni ilyen éjjeli szemtakarót vagy mit, hogy ha valaki később fekszik le vagy éjszaka kimegy a szobából és kapcsol lámpát vagy telefonnal világít ne ébredjek fel
Szerintem ne vigyél alkoholt, óvszert és hasonlókat, nem a gimis gólyatábor a legjobb hely erre. Mindenki meg fogja tudni és nem a legjobb első benyomás, hogy 1 nap után részegen összefeküdtél valakivel.
Senki nem erőltethet rád semmit, bármire mondhatsz nemet, ne hagyd hogy a közösségi nyomás olyasmibe hajszoljon, amit amúgy nem tennél meg vagy kényelmetlen neked!
#11 nagyon szépen köszönöm a hosszú válaszod.
Mindenki másnak is köszönöm szépen
Mégis milyen gyökerek járnak ide, hogy 14 évesen már ittak és szexeltek?
Kérdező, ha jól tudom, a legtöbb helyen csak gólyanap lesz most, ahogy nálunk is - én váltóruhát viszek, uzsonnát, de nem sok mindent, mert egész napra lesz program, szóval unatkozni nem lesz időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!