Tinik, hol szoktatok barátkozni?
Figyelt kérdés
Nyilván az iskola adott, de én például az osztályomból senkivel nem találtam meg úgy jobban a közös hangot,akivel igen, ott később derült ki róla hogy milyen is valójában.
Egyesületbe nem járok vagy hasonlók, szórakozóhelyre nem is lenne kivel mennem, illetve ott is inkább összeszokott társaságok vannak, ahogy mindenhol.
Milyen lehetőségeim lennének, akik hasonló helyzetben vannak hogyan próbálkoznak szocializálódni?
18/L
2020. aug. 6. 16:02
1/5 anonim válasza:
Neten
2020. aug. 6. 16:56
2/5 anonim válasza:
Itt.
2020. aug. 6. 17:39
3/5 anonim válasza:
Szia
Hasonlóan állunk, én itt próbálkozom.
Ha gondolod írj rám
23f
2020. aug. 6. 20:40
4/5 anonim válasza:
Engem is érdekelne nagyon, szinte ugyanígy vagyok:(
17/L
2020. aug. 7. 02:20
5/5 anonim válasza:
Nem tudom merre laksz, de ha van a közelben egy szórakozóhely, akkor én ott próbálkoznék, senkinek se tűnik fel, ha egyedül mész. Nekem közelebbi barátaim a középsuliból vannak, de jópár embert megismertem szórakozóhelyeken is, bár egyiküket se nevezném barátnak, de velük el tudok menni szórakozni. Ha gondolod írj. 18/f
2020. aug. 7. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!