Meleg fiúk! Valaki szeretne barátkozni egy lánnyal?
Tudom, furcsa kérdés, de minden előítéletet megelőzve szeretném leszögezni, hogy ez nem fake, nincsen semmi furcsa fétisem, és még csak nem is azért szeretnék meleg emberekkel barátkozni mert az a sorozatokban "menő".
Egyszerűen ismerkedni szeretnék, és olyan sok mindenre érdekelne a válaszotok, meg hát nem mellesleg nem beszélgettem még fiúval fiúkról:D De amúgy viccen kívül, tényleg érdekes lehet ilyesmi témákat fejtegetni. És hát még barátság is lehetne a dologból. Tehát ha valakinek lenne kedve, írjon nyugodtan, beszélgessünk:)
16 éves vagyok, ez nyilván valamennyire leszűkíti azoknak a körét akik írnának, illetve én magam is lehetőleg korombelieket keresek.
Első 2 válaszoló nem tudom mit tol, de le kellene szokni róla.
Kérdező! Javaslom, hogy ne itt keress meleg ismerősöket, mert sok itt a nem őszinte személy.
Animések/Emósok között a te korosztályodban úgy vettem észre, hogy sok a magát nyíltan felvállaló meleg/biszex, idősebb korosztályban már kicsit nehezebb megítélni, hogy ki az és ki nem.
Nekem voltak meleg ismerőseim, igaz, nem azért szerettem őket mert melegek voltak, de mindegyiküket egy élmény volt ismerni, valahogy sokkal felszabadultabbak mint a magukat heteronak valló személyek. :D
Minden lánynak egy meleg fiú barát az álma.
Egy meleg fiú nem akar lefektetni téged,nem hazudik neked,és nem talál adja ki magat álbarátnak (csak azért hogy lefektesen téged) ezért jobb egy meleg srác mert ő tényleg csak barát akar lenni semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!