Meleg fiúk! Valaki szeretne barátkozni egy lánnyal?
Figyelt kérdés
Tudom, furcsa kérdés, de minden előítéletet megelőzve szeretném leszögezni, hogy ez nem fake, nincsen semmi furcsa fétisem, és még csak nem is azért szeretnék meleg emberekkel barátkozni mert az a sorozatokban "menő".
Egyszerűen ismerkedni szeretnék, és olyan sok mindenre érdekelne a válaszotok, meg hát nem mellesleg nem beszélgettem még fiúval fiúkról:D De amúgy viccen kívül, tényleg érdekes lehet ilyesmi témákat fejtegetni. És hát még barátság is lehetne a dologból. Tehát ha valakinek lenne kedve, írjon nyugodtan, beszélgessünk:)
16 éves vagyok, ez nyilván valamennyire leszűkíti azoknak a körét akik írnának, illetve én magam is lehetőleg korombelieket keresek.
2020. aug. 5. 21:41
11/12 anonim válasza:
Gerontofil vagyok, írj
2020. aug. 23. 15:34
12/12 anonim válasza:
Én discordon ismertem meg 2 meleget. Inkább ott keresgélj
2020. aug. 27. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!