Szerintetek hogy fogjak neki?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok fiú vagyok, debreceni. Nem mondanám, hogy teljesen magányos lennék, de nem sok barátom van és velük is ritkán vagyok együtt. Mostanság különösen unatkozok egyedül, de nem tudom, hol és hogy fogjak neki a barátkozásnak. Igazság szerint sok dolgot szeretek csinálni, olvasni, kártyázni, puzzlezni, gépezni, sétálni, csak épp nem tudom, de hát a magány az kikészít hosszú távon. Szerintetek hol tudnék új kapcsolatokat teremteni?2020. júl. 24. 17:09
1/1 anonim válasza:
Szerintem tedd félre azt,hogy magányos vagy. Menj el egyedül pizzázni,sétálni,meg mindenféle programra,amihez csak kedved van :)
A barákozós részre annyit,hogy ha azt csinálod amit szeretsz (pld imádsz sakkozni,ezért elmész sakk szakkörre),akkor kábé magától adva lesznek a barátok. Mégha nem is azonnal. Hajrá! :)
16/L
Ui. Írtad hogy azért van pár barátod,csak ritkán találkoztok. Szerintem, már ha nem laknak nagyon messze,próbálj meg velük minél több programot csinálni!
2020. júl. 24. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!