Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve megismerni...

Valakinek van kedve megismerni? 18/F

Figyelt kérdés

Barátkozás és lányokkal való ismerkedés céljából gondoltam, hogy kiírom ezt a kérdésem.

Szarkasztikus novellákat, rövid történeteket és "rántottákat" szoktam írni.

Rántottának azoktam hívni az angol "rant" műfajt, ami erős és általában negatív véleményezést jelent valamiről.

Nagyon szeretem írni őket, mert közben olyan hülyeségeket szoktam kitalálni, hogy néha én is csodálkozom.

Ha valaki kiváncsi rá, annak elküldök a műveimből.

(haverok fuldokoltak a nevetéstől, amikor olvasták, de lehet nem mindenkinek tetszik)

Íjászkodom 40 fontos szkíta íjjal. Nem vagyok még egy Tell Vilmos, de egyre jobban fejlődök.

Nagyon szeretek franciául beszélni. Rengeteg franciával beszéltem eddig és ők megszeretették velem a kultúrájukat, ételeiket.

Rendszeresen járok el túrázni. Tavaly voltam a Pilisben, Augsztusba megyek 10 napot a Zemplénbe, vándortábor keretén belül.

Emelett olyan sorozatokat nézek mint a Stranger Things, Dark, South Park, End of the f***cking world.

Ha valakit érdekel, akkor nyugodtan írjon.

2020. júl. 23. 18:51
 1/5 anonim válasza:
Engem érdekelnének az írások
2020. júl. 23. 20:04
 2/5 anonim válasza:
Engem is érdekelnének. Csak barátkozni szeretnék, ennél többet nem. :)
2020. júl. 23. 21:19
 3/5 anonim válasza:
Én is csak barátkoznék, azonban felkeltetted az érdeklődésem, szívesen beszélgetnék veled :)
2020. júl. 25. 10:32
 4/5 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetnék veled 😁
2020. aug. 7. 17:40
 5/5 KriszATüzes válasza:
18/f szintèn írok: 167 vers s verstöredèk illetve 2 prózám van eddig
2023. jan. 28. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!