Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom jobban megismerni a lányt, ha egyébként neki is kedve lenne együtt lógni, de a szülei elég keményen fogják?
Igazából Facebook-on elég jól elbeszélgetünk, de abban egyetértünk, hogy ez elég személytelen. Suliban általában nem beszélgetünk, mert ő a legjobb barátnőjével, én meg a legjobb haverommal lógok, ráadásul a két csapat eléggé nem kedveli egymást. Kivétel persze én meg a leányzó akiről beszélek.
A szülei eléggé keményen fogják, szinte soha nem engedik sehová. Szalagavatóra is csak azért mehetett el, mert ugye az egyszer van csak. Általában ha születésnapról, vagy hasonlóról van szó még csak-csak elengedik, de csak úgy simán már nem. Nemrég a szülei elutaztak, és itt hagyták a két neveletlen kölyköt (azaz a két testvérét), akik persze szivatják ott ahol tudják. Mindkettő elmúlt 10.
Valami ötlet? :D
Suliban szerintem szakíthatnátok időt egymásra. Ha nem is minden szünetben, mondjuk a hosszabb (kaja?) szünetet együtt lóghatnátok. Az meg ne érdekeljen, hogy ehhez a többiek mit szólnak - neked bejön és ez a lényeg.
Szüleivel kapcsolatban nincsen használható ötletem sajnos.
Az a baj, hogy a másik csaj mindig ott lófrál mellette, és ő kifejezetten nem bír engem. Az is tény hogy én sem őt, mert nagyon különbözik a stílusunk. Egy olyan óránk van, ahol az én haverom nincs ott, de múltkor kaptam a savazást a csaj barátnőjétől, hogy miért ülök oda hozzájuk.
Amikor rosszban voltak egyébként, egyből mellém ült és tök jót beszélgettünk. Majd miután segítettem neki, hogy beszélje meg vele a problémákat, újra ugyanaz lett a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!