Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan írjak rá haverkodás...

Hogyan írjak rá haverkodás céljából?

Figyelt kérdés

Van egy szimpatikus srác, és szeretnék vele összehaverkodni. De egyszerűen nem tudom, hogy és mit írjak rá.

Gondolkodtam azon is, hogy majd odamegyek hozzá, de az nekem nagyon nehéz lenne, mert úgy sokkal nehezebben kezdeményezek. Így arra gondoltam, hogy megpróbálnám először a neten. Itt viszont annyi a bökkenő, hogy nem tudom hogyan kezdjek neki...

Tudnátok tanácsokat adni, amivel nem is égek be?

2020. júl. 19. 13:29
 1/2 anonim válasza:
kérdezd meg tőle hogy ki megy e veled biciklizni
2020. júl. 19. 14:29
 2/2 anonim válasza:
Nézd meg mik érdeklik, miket követ, a profiljából sok minden kiderül. Legalábbis ha nincs titkosítva. És ha látod hogy olyan dolgok is érdeklik amik nagyjából téged is, akkor ez akár egy jó kezdés is lehet. Ha viszont nincsenek közös dolgaitok akkor se egy szia!mizuval kezdj inkább írd azt hogy lenne-e kedve ismerkedni/beszelgetni. Nálam ez javarészt be szokott válni, persze van esélye az égésnek is, de ettől most tekints el. Sok sikert!/L
2020. júl. 19. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!