Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretne valaki barátkozni,...

Szeretne valaki barátkozni, beszélgetni velem?

Figyelt kérdés
Hali! Azt szeretném, hogy egyszer legyen egy párom, mert még nem volt és már 19 vagyok.. A párkeresésről letettem picit, mivel azt se tudom hogy kéne fiúkkal beszélgetni meg ilyesmi.. Nagyon visszahúzódó voltam a suliban, egy fiú ismerősöm sincs. Szeretnék tehát, még ha a beszélgetés itt is marad az oldalon, barátokat találni (főleg fiúkat) akik segítenének megnyílni, beszélgetni meg ilyesmi. Persze lányok is írhatnak, szívesen olvasnám még ezen felül, a ti storytokat, hogy hogyan sikerült megtalálnotokat a párotokat, meg hasonló. Köszönöm ha válaszoltok 😊

2020. júl. 18. 19:26
 1/6 anonim válasza:
Beszélgethetünk, ha szeretnéd. Fiú vagyok, de van párom, ezért csak barátság, semmi más. De ha gondolod megosztom veled a titkát, hogy hogyan találd meg az igazit. Ami se nem az, hogy te írsz embereknek, se nem az, hogy ők írnak neked e célból. Teljesen más a titka.
2020. júl. 18. 19:32
 2/6 anonim válasza:
Velem is beszélgethetsz,nő vagyok aki most megy át nehéz 20 év párkapcsolat utáni bonyodalmakon.16 évesen jöttem össze a párommal.
2020. júl. 18. 19:48
 3/6 anonim válasza:
Ha gondolod írhatsz 😊 24/F
2020. júl. 18. 20:03
 4/6 anonim válasza:
Nem dőljetek be neki! írtam írta, hogy szia és ennyi. Nem is válaszol...
2020. júl. 18. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Válaszoltam 😮 annak is aki csak annyit írt hogy szia.. Ne vádaskodj😒
2020. júl. 18. 21:18
 6/6 anonim válasza:
Pedig írtam a koromat és a nemet... Kár volt bármit...
2020. júl. 18. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!