Hol lehet ebben a koronavírusos helyzetben ismerkedni, csajozni?
Ugyanott, ahol eddig.
Idiótáknak mindig minden ugyanaz.
Aki azt hiszi, hogy az ismerkedés valami kötelező program, az ne is vegyen figyelembe semmit.
A hétköznapokban már nem nagyon érezhető az úgynevezett koronsvírusos helyzet (legalábbis az én környezetemben). Maximum a boltokban maszkot hordanak az emberek.
Szóval ugyan ott, ahol eddig. Bárhol.
Nem nagyon értem a kérdést. Több mint két hónapja fel van oldva szinte minden korlátozás, éttermek, kocsmák, strandok, kisebb szórakozóhelyek nyitva vannak, sok helyen már koncerteket is tartanak, szóval egy csomó hely van, ahol ismerkedhetsz, csajozhatsz.
Igazából a bolti és a tömegközlekedési maszkhordáson kívül minden ugyanolyan, mint a vírus előtt.
"Legyen egy barátnőd, akiről tudod, merre jár, kikkel találkozik, hol dolgozik, hogy hozhat-e vírust haza v. nem."
Persze, szerintem már az első randin ültessen bele nyomkövető chipet. XD Most komolyan létre akarunk hozni a koronavírus ürügyén egy full paranoiás társadalmat? Akkor már inkább ide a koronát!
"Legyen egy barátnőd, akiről tudod, merre jár.."
aha, tudod ki a francnak kéne egy ilyen fiú?! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!