Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Vannak még az Amino alkalmazás...

Vannak még az Amino alkalmazásnak aktív, magyar tagjai? :D

Figyelt kérdés

Az Amino egy olyan alkalmazás, ahol a saját érdeklődési körödnek megalapított aminora tudsz csatlakozni, ott posztolni és beszélgetni másokkal. Szavazni tudsz, blogot írni, voice chat és quiz lehetőség is van.

Igaz még mindig tinédzser vagyok, de olyan 3-4 évvel ezelőtt ott éltem a mindennapjaim, és kezd nekem nosztalgia lenni. Valaki más is volt így vele?

U.i.: Az alkalmazás mai napig nagyon aktív(persze ez az adott aminoktól függ és a tagoktól), van, ahol több ezer aktív tag van. :D

2020. júl. 8. 00:08
 1/8 anonim válasza:
Sose hallottam még róla, kíváncsivá tettél
2020. júl. 8. 00:24
 2/8 anonim válasza:
Én aktív vagyok, de soha nem találkoztam még ott magyarokkal. :D Csak néha hallottam pár embertől, hogy használja, de ők is a kpop miatt voltak ott, szerintem nálunk eleve azt hiszik, hogy csak ilyen témában működik. xD
2020. júl. 8. 01:07
 3/8 anonim válasza:
Lehet ott csajozni? :D
2020. júl. 8. 01:20
 4/8 Lena7 válasza:

Én aktív vagyok és azért nagyon sok magyar fent van. Magyar csoportok is vannak, bár én inkabb az angol nyelvű csoportokban vagyok aktív, mert én alapból arra használomnaz alkalmazást, hohy fejlesszem a nyelvtudásomat.

Huhh hát csajoz.. Ez ugyan olyan, mint más oldalakon (gyk,fb stb) szerintem nem lehetetlen, viszont benne van a pakliban, hogy az adott lány a halál f.szán él

2020. júl. 8. 07:32
 5/8 anonim válasza:
3 igazából vannak Olyanok,amik külön randizásra van.Viszont ahhoz is sok sikert kívánok,hogy egyáltalán szomszédos országba legyen. :"D (És főleg 14-18 között vannak az emberek,bár lehet,hogy van külön idősebbeknek is.)Én amiatt nem vagyok aktív,mert azokba amikbe én voltam,mind kihaltak.Bár most kedvett kaptam,hogy legalább felnézzek,ha másnem másikhoz is csatlakozok.
2020. júl. 8. 08:13
 6/8 anonim válasza:
Én igen, a kpopos és az lgbt aminokban.
2020. júl. 8. 23:10
 7/8 anonim válasza:
Én igen :D
2020. júl. 10. 00:47
 8/8 anonim válasza:
Ket evet kestem, de igen mar 18 ota :D
2022. márc. 20. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!