Vannak még az Amino alkalmazásnak aktív, magyar tagjai? :D
Az Amino egy olyan alkalmazás, ahol a saját érdeklődési körödnek megalapított aminora tudsz csatlakozni, ott posztolni és beszélgetni másokkal. Szavazni tudsz, blogot írni, voice chat és quiz lehetőség is van.
Igaz még mindig tinédzser vagyok, de olyan 3-4 évvel ezelőtt ott éltem a mindennapjaim, és kezd nekem nosztalgia lenni. Valaki más is volt így vele?
U.i.: Az alkalmazás mai napig nagyon aktív(persze ez az adott aminoktól függ és a tagoktól), van, ahol több ezer aktív tag van. :D
Én aktív vagyok és azért nagyon sok magyar fent van. Magyar csoportok is vannak, bár én inkabb az angol nyelvű csoportokban vagyok aktív, mert én alapból arra használomnaz alkalmazást, hohy fejlesszem a nyelvtudásomat.
Huhh hát csajoz.. Ez ugyan olyan, mint más oldalakon (gyk,fb stb) szerintem nem lehetetlen, viszont benne van a pakliban, hogy az adott lány a halál f.szán él
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!